Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 25 april 2018

Duke of Tokyo en Pasta Factory geopend, Bar Broker verhuisd

Net op tijd voor Koningsdag zijn in het westelijke deel van de Reguliersdwarsstraat drie zaken geopend: karaokebar Duke of Tokyo en Italiaans restaurant Pasta Factory openden voor het eerst hun deuren, terwijl Bar Broker van nr. 44 naar nr. 41 verhuisd is.Duke of Tokyo

Duke of Tokyo, Reguliersdwarsstraat 37


Duke of Tokyo

Aan de Reguliersdwarsstraat nr. 37 opende afgelopen maandag de karaokebar Duke of Tokyo. Deze zaak is geheel in Japanse stijl ingericht: aan de voorkant is een bar die je het gevoel geeft dat je in de straatjes van Tokyo bent. Achterin bevinden zich acht private karaoke booths geschikt voor groepen van 4 tot 25 personen.

Duke of Tokyo is ontstaan uit de mobiele karaokewagens waarmee de initiatiefnemers Wessel Kruyt, Sylvester Jansen, Has Peters Sengers en Ben Warren al sinds 2016 langs cafés, evenementen en festivals tourden.

Duke of Tokyo is gevestigd in het grote horecapand waar sinds 2011 horeca-ontwerper Caspar Reinders een reeks van weinig succesvolle concepten uitprobeerde (Ludwig II, Ludwig en A L'Elephant du Congo). Voordien zat hier het beroemde gay café April, waar menigeen nog altijd met weemoed aan terugdenkt.

- Dit nieuws verscheen ook op Parool.nl - Esquire.com - FunX.nl

Bar Broker, Reguliersdwarsstraat 41


Bar Broker

Twee panden naast dat van Duke of Tokyo bevindt zich de nieuwe locatie van Bar Broker. Deze vooral op heteropubliek gerichte bar-dancing opende in 2016 als tijdelijke pop-up aan de Reguliersdwarsstraat nr. 44 (waar voorheen La Cage, Dvars, EVE en ARC zaten). In de zomer van 2017 werd deze locatie nog van een geheel nieuw interieur voorzien, nadat besloten was dat Bar Broker hier permanent kon blijven.

Geheel onverwacht kwam begin dit jaar dan ook de sluiting van Bar Broker, met de mededeling dat ze naar een ander pand verderop in de Reguliersdwarsstraat zouden verhuizen. Dat werd nr. 41, waar tot oktober vorig jaar Bar Paul en eerder The House of Rising zat. Deze nieuwe locatie biedt als voordeel dat het een avondvergunning heeft en Bar Broker dus langer open kan blijven.

De housewarmingparty voor de nieuwe locatie van Bar Broker is op 3 mei aanstaande.

- Dit nieuws verscheen ook op MetroNieuws.nl - EntreeMagazine.nl - Parool.nlPasta Factory

Pasta Factory, Reguliersdwarsstraat 32


Pasta Factory

Tenslotte opende onlangs aan de Reguliersdwarsstraat nr. 32 ook het Italiaanse restaurant Pasta Factory zijn deuren. Dit is de tweede vestiging van dit concept, de eerste bevindt zich al geruime tijd aan het Muntplein en is daar met voordelige gerechten vooral op toeristen gericht.

Vanwege dat laatste werd de opening van een tweede vestiging in de Reguliersdwarsstraat door menigeen met scepsis ontvangen. Het contrast met het voorgaande, vrij deftige restaurant Campo de Fiori is dan ook groot, mede door de als goedkoop ervaren lichtreclames aan de monumentale gevel.


3 reactie(s)

Door DJ Mummy's Boy Martijn Bosch op 26-04-2018 om 0:31 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Missy Simona op 26-04-2018 om 10:24 uur:

Die tenten zien er gezellig en top uit. Bediening vriendelijk!Door Alex op 28-04-2018 om 0:09 uur:

Jetzt geht's los jawel xox
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.