Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


15 december 2010 21.20u:

Lion Noir blijkt reeds geruisloos geopend

Het gloednieuwe Lion Noir in de Reguliersdwarsstraat nr. 28 blijkt al sinds afgelopen zondag, 12 december, geopend te zijn.

Lion Noir is een restaurant met bar en is opgezet door Casper Reinders (van Jimmy Woo, Suzy Wong en Bo Cinq), Serge Rijn (van Restaurant Serge) en dhr. Yen (van het naastgelegen restaurant Dynasty).

Het interieur is ontworpen door Casper Reinders en Thijs Murre, die hier naar Parijse voorbeelden een exotische, warme en huiselijke sfeer creeerden:Interieurimpressie van Lion Noir
(foto: www.lionnoir.nl)

Dat Lion Noir in stilte en zonder enige ruchtbaarheid geopend is, lijkt tegenwoordig de trend te zijn bij dit soort exclusieve uitgaansgelegenheden. De nieuwe, en inmiddels al weer gesloten, Havana opende medio september van dit jaar ook al zonder enige publiekelijke aankondiging.

Hetzelfde gold voor de gerenommeerde cocktailbar Door 74 in het andere deel van de Reguliersdwarsstraat, tussen Vijzelstraat en Rembrandtplein, die eind 2009 geopend werd. Door 74 is bovendien aan de buitenkant ook volledig onzichtbaar en onherkenbaar: ramen en deuren zijn gesloten en geblindeerd en er staat nergens een naam op de gevel.

Door zelf geen reclame te maken moeten deze nieuwe bars en clubs het vooral van mond-tot-mond reclame hebben. Dit draagt bij tot de exclusiviteit van de zaak, maar past ook in de huidige voorkeur voor een nieuwe, trendy vorm van huiselijke gezelligheid.

In de dagen na de opening van Lion Noir zijn er al enkele private parties geweest, zo presenteerde het Schotse whiskyhuis The Macallan hier de fles en de fotoserie van de "Masters of Photography | The Albert Watson edition".

> Eerder: Casper Reinders opent binnenkort Lion Noir

- Website van Lion Noir: www.lionnoir.nl
Meer nieuwsberichten:

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.