English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 9 januari 2023

Veilig uitgaan met Dress & Dance


Het is tegenwoordig helaas niet altijd even prettig meer om 's avonds in je party-outfit door de stad te lopen, maar komende zaterdag brengen we daar verandering in!

Bij kapperssalon WHO CARES aan de Reguliersdwarsstraat 54 wordt namelijk op 14 januari aanstaande een nieuw event onder de naam "Dress & Dance" georganiseerd.

Bij Dress & Dance kunnen mensen uit de queer community die in de Reguliers willen uitgaan alvast in een veilige omgeving hun mooiste en/of meest extravagante party-outfit aantrekken.

Bij WHO CARES wordt je ontvangen door een host en helpt Juicy Kutoure je met je outfit en staat Beauty Boudoir klaar voor de make-up. Ook is er een beveiliger aanwezig die in contact staat met de andere beveiligers in de straat.

Vanuit WHO CARES is het dan nog maar een heel klein stukje lopen naar uitgaansgelegenheden als BLEND XL, Club NYX, het Exit Café, de Soho, de Taboo Bar en Bar BLEND.

Dress & Dance is gratis toegankelijk, opent om 21.30 uur en sluit om 5.30 uur zodat je ruim de tijd hebt om je voor het openen en na het sluiten van de clubs om te kleden.

Op deze manier hoef je niet helemaal vanaf huis de stad door, met het risico dat je onderweg mensen of taxichauffeurs tegenkomt die, laten we zeggen, minder creatief en ruimdenkend zijn.

- Zie ook: Reguliersdwarsstraat blijft per taxi bereikbaar


WHO CARES @ Reguliersdwarsstraat
Kapperssalon WHO CARES, Reguliersdwarsstraat 54


Dress & Dance is bedacht door studenten van de Hogeschool Inholland en uitgevoerd in samenwerking met Juicy Kutoure, Beauty Boudoir, Club NYX en de BIZ Reguliersdwarsstraat. Als het een succes is zal er vaker een Dress & Dance georganiseerd worden.

- Dit nieuws verscheen ook op: Gaykrant.nl - Telegraaf.nl - Winq.nl - GayNieuws - Parool.nl


Update:
Volgens een reportage van Het Parool werd de eerste editie van Dress & Dance door hooguit 1 persoon bezocht. Desondanks wil men het nog wel vaker organiseren omdat nu waarschijnlijk nog maar weinig mensen er van af wisten.


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.