English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


5 april 2012 23.45 uur:

Casper Reinders grote winnaar Venuez Awards 2011

De grote winnaar van de Venuez Hospitality & Style Awards 2011 is Casper Reinders, die o.a. in de Reguliersdwarsstraat eigenaar is van Lion Noir en Ludwig II. De Venuez Awards, in negen verschillende categorien, werden afgelopen maandag 2 april uitgereikt in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk.v.l.n.r: interieur-ontwerper Thijs Murr, horeca-ondernemer Casper Reinders
en zijn zakenpartner als exploitant van Lion Noir, Serge Rijn.

Lion Noir

Restaurant/bar Lion Noir aan de Reguliersdwarsstraat 28 won daarbij de prijs in de categorie Best Interior Design. Lion Noir werd ontworpen en ingericht door Casper Reinders en in november 2010 geopend.

De jury zegt over Lion Noir: "Deze venue blinkt uit in originaliteit en persoonlijkheid. De ondernemers zijn er heel goed in geslaagd een casual sfeer te creren, zonder opdringerig te zijn. Het interieur design heeft een warme, rijke uitstraling die volledig aansluit bij het non-design van deze tijd. De personal touch is aan alle kanten voelbaar en de verrassende uitvoering is een voorbeeld voor velen."Interieurimpressie van Lion Noir

Casper Reinders

Niet alleen zijn zaak, maar ook Reinders zelf kreeg een Award, namelijk die voor meest toonaangevende horeca-ondernemer van het afgelopen jaar.

De jury zegt over hem: "Casper Reinders is vanaf het begin van zijn carrire als Amsterdamse horecaondernemer altijd al een veelbesproken persoon geweest. Zijn onderscheidende visie en eigenwijze aanpak hebben geleid tot inspirerende, originele en spraakmakende concepten. Casper heeft lef en toonde het afgelopen jaar ook talent op het gebied van interieurconcepten.

Hij restylede Jimmy Woo, Chicago Social Club en Cinema Paradiso, en ontwikkelde award winner Lion Noir en Ludwig Zwei. Zijn credo: Ik ben goed in het ontwikkelen van concepten en voor de rest heb ik een heel sterk team om me heen. Wij denken een gouden combinatie en zijn zeer benieuwd naar zijn volgende succesverhaal."


Ludwig Zwei

Naast Lion Noir is Casper Reinders ook de eigenaar en vormgever van Ludwig II, de voormalige April, die hij begin 2011 overnam en volledig opnieuw inrichtte. Dit was zijn eerste homozaak, maar viel alszodanig nog niet in de daarvoor bedoelde prijzen (zie Winst en verlies bij horecaverkiezingen).

- Bericht op Venuez.nl


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Nieuwe website over de Amsterdamse homohoreca

- Pride Amsterdam gevierd met massaal bezochte straatfeesten

- Nieuwe gay bar BLEND geopend!

- Toppers-restaurant is nu tijdelijk Poppers-bar

- Nieuwe maatregelen tegen fietsenoverlast

- 30 jaar Havana herdacht met grote reünie


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.