Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 5 april 2012 23.45 uur:

Casper Reinders grote winnaar Venuez Awards 2011

De grote winnaar van de Venuez Hospitality & Style Awards 2011 is Casper Reinders, die o.a. in de Reguliersdwarsstraat eigenaar is van Lion Noir en Ludwig II. De Venuez Awards, in negen verschillende categorien, werden afgelopen maandag 2 april uitgereikt in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk.v.l.n.r: interieur-ontwerper Thijs Murré, horeca-ondernemer Casper Reinders
en zijn zakenpartner als exploitant van Lion Noir, Serge Rijn.

Lion Noir

Restaurant/bar Lion Noir aan de Reguliersdwarsstraat 28 won daarbij de prijs in de categorie Best Interior Design. Lion Noir werd ontworpen en ingericht door Casper Reinders en in november 2010 geopend.

De jury zegt over Lion Noir: "Deze venue blinkt uit in originaliteit en persoonlijkheid. De ondernemers zijn er heel goed in geslaagd een casual sfeer te creëren, zonder opdringerig te zijn. Het interieur design heeft een warme, rijke uitstraling die volledig aansluit bij het non-design van deze tijd. De personal touch is aan alle kanten voelbaar en de verrassende uitvoering is een voorbeeld voor velen."Interieurimpressie van Lion Noir

Casper Reinders

Niet alleen zijn zaak, maar ook Reinders zelf kreeg een Award, namelijk die voor meest toonaangevende horeca-ondernemer van het afgelopen jaar.

De jury zegt over hem: "Casper Reinders is vanaf het begin van zijn carrière als Amsterdamse horecaondernemer altijd al een veelbesproken persoon geweest. Zijn onderscheidende visie en eigenwijze aanpak hebben geleid tot inspirerende, originele en spraakmakende concepten. Casper heeft lef en toonde het afgelopen jaar ook talent op het gebied van interieurconcepten.

Hij restylede Jimmy Woo, Chicago Social Club en Cinema Paradiso, en ontwikkelde award winner Lion Noir en Ludwig Zwei. Zijn credo: Ik ben goed in het ontwikkelen van concepten en voor de rest heb ik een heel sterk team om me heen. Wij denken een gouden combinatie en zijn zeer benieuwd naar zijn volgende succesverhaal."


Ludwig Zwei

Naast Lion Noir is Casper Reinders ook de eigenaar en vormgever van Ludwig II, de voormalige April, die hij begin 2011 overnam en volledig opnieuw inrichtte. Dit was zijn eerste homozaak, maar viel alszodanig nog niet in de daarvoor bedoelde prijzen (zie Winst en verlies bij horecaverkiezingen).

- Bericht op Venuez.nl

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.