Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 15 december 2015

Rufskin-winkel omgevormd tot WHO CARES hair & beauty salon

In de afgelopen tijd is de Rufskin-winkel aan de Reguliersdwarsstraat 54 omgevormd tot een hair & beauty salon onder de naam WHO CARES. Alszodanig is dit waarschijnlijk de eerste schoonheidssalon in Amsterdam met speciale aandacht voor mannen.
Het volledige medewerkersteam van WHO CARES
(foto via Eward Koning/Facebook)


In de geheel vernieuwde zaak werken bekende kappers en hairstylisten zoals Bart Bink en Kenrick Vrolijk en daarnaast kan je er terecht bij enkele schoonheidsspecialisten voor make-up en dermatologen voor een huidbehandeling.

Bovendien beschikt WHO CARES sinds afgelopen zaterdag over de B Bar, waar ervaren professionals een geheel individueel afgestemde schoonheidsbehandeling met Botox and Restylane fillers kunnen geven.

De Rufskin Store met stoere en sexy mannenkleding van het gelijknamige Amerikaanse merk werd op 31 maart 2012 geopend. Precies twee jaar later, in maart 2014, kreeg de zaak een eigen kappersgedeelte, om naast de toenemende verkoop via internet ook de fysieke winkel van meer toeloop te voorzien.

Net als de vroegere Rufskin Store wordt het huidige WHO CARES gerund door Eward Koning en zijn levenspartner Jeanpaul Rappoldt. Daarnaast is Eward Koning sinds 2013 ook voorzitter van, en daarmee de drijvende kracht achter de ondernemersvereniging voor dit deel van de Reguliersdwarsstraat.


- Zie ook de website www.whocares.amsterdam


Update

Ondanks dat de Rufskin-winkel in de Reguliersdwarsstraat goed liep en een vaste klantenkring had opgebouwd, lijkt de sluiting te zijn besloten door de Amerikaanse eigenaren van het merk, Douglas Coats en Hubert Pouches.

In een interview lieten zij weten dat het beter was om zich te concentreren op de ontwikkeling en marketing van nieuwe producten, dan op uitbreiding van hun bedrijf via fysieke winkels.

In mei 2015 werden vrij onverwacht ook al de Rufskin-winkels in New York en Miami gesloten. Er is nu alleen nog een Rufskin Boutique in San Diego, waar ook het hoofdkwartier van dit kledingmerk is.

5 reactie(s)

Door Gerben Broens op 18-12-2015 om 11:10 uur:

Helemaal gezellie! :-]Door Henri op 20-12-2015 om 0:47 uur:

Leuk team, top bar!Door Richard Musch op 24-12-2015 om 2:35 uur:

Coupe who cares, jawel!Door Klaas Hamersma op 25-12-2015 om 11:01 uur:

Herhaling van historie of een historische mijlpaal?Door Jamie op 28-12-2015 om 16:21 uur:

Ruf me up!
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.