English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 1 april 2012

Wethouder opent eerste Europese Rufskin-winkel
Gistermiddag heeft wethouder Carolien Gehrels van economische zaken in de Reguliersdwarsstraat de winkel van Rufskin Amsterdam geopend. Dit is de eerste Europese flagship store van het Amerikaanse mannenmodemerk Rufskin.

De nieuwe winkel bevindt zich in een fraaie winkelruimte met brede etalageramen aan de Reguliersdwarsstraat 54 (tussen bar EVE en Studio Bazar), waar tot 1 januari 2011 een keukenwinkel gevestigd was:Gasten gaan de nieuw geopende Rufskin-winkel binnenVoor de opening waren, naast de beide eigenaren Eward Koning en Jeanpaul Rappoldt, ook de oprichters van het merk Rufskin uit San Diego overgekomen: Hubert Pouches en Douglas Coats, samen met onder andere één van hun modellen. Als host voor deze gelegenheid was zowaar Nickie Nicole weer terug in de straat!Nickie Nicole met links wethouder Gehrels en het Rufskin-model


De collectie van Rufskin bestaat vooral denim, sportkleding, ondergoed, shirts, leer en accessoires. De stijl kan getypeerd worden als mannelijk, stoer, sexy en futuristisch. Omdat Rufskin van origine een zomermerk is, zullen er ook items speciaal voor de (koudere) West-Europese markt ontworpen worden.

Eenmaal binnen werden de gasten welkom geheten met champagne en konden ze de moderne en lichte winkelruimte bewonderen. Na een inleiding door Nickie Nicole hield eerst wethouder Gehrels een korte toespraak en vervolgens mede-eigenaar Eward Koning:
Na de speeches bleven de meeste gasten nog lange tijd naborrelen en de nieuwe kledingstukken bekijken, die echter nog niet gekocht konden worden. De verkoop voor publiek zou pas de volgende middag, zondag 1 april, beginnen.

Met Rufskin heeft de Reguliersdwarsstraat er weer een bijzondere winkel bij, die bovendien perfect aansluit bij het trendy en internationale karakter van de straat.

> Meer foto's van de Opening Rufskin Store!

- Zie ook: www.rufskin-amsterdam.nl

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

- Eerste flagshipstore van MR. Riegillio geopend

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.