English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 31 maart 2014

Rufskin opent eigen kappersgedeelte
Afgelopen zaterdag, 29 maart, is onder de naam Rufskin Hair een gloednieuw kappersgedeelte geopend in het pand van de mannenmodewinkel Rufskin aan de Reguliersdwarsstraat 54.

Deze opening werd opgeluisterd met een goed bezochte receptie, waarmee tevens het tweejarig bestaan van de Rufskin Store zelf gevierd werd. Voor deze gelegenheid was ook één van de oprichters van het merk Rufskin uit San Diego overgekomen.
(klik voor een vergroting)


Anders dan de in Amsterdam momenteel zo populaire barber shops waar mannen hun kapsel (en baard) kunnen laten verzorgen op de manier van zo'n 100 jaar geleden, is voor Rufskin Hair gekozen voor een strakke en moderne stijl die aansluit bij de sfeer van Zuid-Californië, waar de oorsprong van dit merk ligt.

Rufskin Hair beschikt over twee stoelen waar twee voltijd-kappers, waaronder de als fashion stylist bekende Bart Bink, en twee part-time kappers-in-opleiding zullen gaan werken.(klik voor een vergroting)


De Rufskin Store in de Reguliersdwarsstraat werd op 31 maart 2012 geopend en was daarmee de eerste flagship store van dit populaire Amerikaanse mannenkledingmerk in Europa. Naast deze fysieke winkel is er ook een minstens zo goed lopende webwinkel.

Met deze nieuwste aanwinst beschikt de Reguliersdwarsstraat nu over vijf kapperszaken: drie in de straat zelf (HotHeads, El Encanto en Rufskin Hair), eentje om de hoek in de Sint-Jorisstraat (El Encanto II) en eentje pal om de hoek aan het pleintje van de Geelvincksteeg (Stoel 10).(klik voor een vergroting)


2 reactie(s)

Door Regenboogglitterpony op 1-04-2014 om 16:58 uur:

SoCal, helemaal top!Door Florida Mercedes op 2-04-2014 om 19:56 uur:

Leuk voor de kids of wat is de doelgroep? :s
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

- Eerste flagshipstore van MR. Riegillio geopend

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.