Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 21 november 2012 20.25 uur:

EVE wordt opgevolgd door cocktailbar Dvars
Op vrijdag 23 november opent in het pand van de vroegere EVE aan de Reguliersdwarsstraat 44 een geheel nieuwe cocktailbar onder de naam Bar Dvars.

Dvars wordt een zaak die zich specialiseert in bijzondere cocktails en zeer goede wijnen. Daarnaast is er een aparte champagnebar, een cigar room met een ruim assortiment sigaren en worden tot een uur voor sluitingstijd hoogwaardige snacks geserveerd.
De locatie van de nieuwe Bar Dvars, hier in mei 2012De nieuwe zaak is een initiatief van Andrew Nicholls, een horecaprofessional die zich geheel heeft toegelegd op de kunst van het cocktails mixen. Na een horeca-opleiding werkte hij onder meer bij de gerenommeerde cocktailbars Vesper in de Vinkenstraat en Door 74 in het andere deel van de Reguliersdwarsstraat.

Dvars is opgericht met de overtuiging dat 'gewoon' en 'net genoeg' geen plaats heeft in de horeca. Gasten moeten ontspannen kunnen genieten, zowel van de dranken en de hapjes, als van leuke gesprekken, en deze worden hier dan ook niet verstoord door al te luide muziek.
Impressie van het nieuwe interieur van Bar DvarsDvars is niet alleen een locatie, maar vooral een toegewijd team dat een professionele en persoonlijke service biedt om zowel lokale stamgasten, als bezoekers vanuit de rest van de wereld een gevoel van comfort en verbondenheid te geven.

Dvars is de opvolger van Bar EVE die eind augustus gesloten werd. EVE opende in juli 2011, tegelijk met Havana en Ludwig II, en was daarmee de opvolger van Bar ARC, dat jarenlang eveneens een gerenommeerde cocktailbar was.

- Zie ook de berichten op ProostMagazine.nl - Esquire.nl - BarSpots.nl - DeNaamafdeling.nl - LifeInAmsterdam.com en de video op Cult.DeJaap.nl

2 reactie(s)

Door Sjors op 25-11-2012 om 22:16 uur:

En weer een hetero hot spot in de straat erbij, bye bye gaystraat..Door e de vos op 30-11-2012 om 22:43 uur:

inderdaad weer een hetero tent erbij,ik mis de uitstraling van de ARC met de uitgebreide fingerfood. Wat nu aangeboden wordt is luxe drank waar waarschijnlijk meer aan is te verdienen,maken jullie weer dezelfde fout als EVE . Nog even en jullie zijn ook weer weg.
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.