English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


25 november 2011 19.52u:

Bar Havana is voortaan weer regelmatig geopend

Vandaag meldde het dagblad Metro dat de Havana voortaan weer regelmatig geopend zal zijn. Deze bar, die op 21 juli samen met Ludwig en EVE feestelijk werd heropend, ging medio september tijdelijk dicht. Sindsdien kon hij nog wel voor priv-feesten worden gehuurd.

Het eerste publieksfeest is al morgenavond, wanneer van 04.00 uur 's nachts tot 12.00 uur in de ochtend een after party wordt gehouden voor de Awakings en Wasteland-feesten.Bar Havana bij de heropening op 21 juli 2011

Tegenover Metro liet eigenaar Arno Eveleens weten dat er een nieuwe aandeelhouder is aangetrokken. Ook zullen er enkele veranderingen worden doorgevoerd:

"We willen een meer gemengd publiek aantrekken. Het is te ingewikkeld om je alleen op de gayscene te richten. Het lukt niet om op die manier structureel iedere avond de zaak met vijfhonderd man te vullen."

Voortaan zal de Havana op vrijdag en zaterdag geopend zijn van 22.00 - 5.00 uur, met op de vrijdag een wisselende programmering. Iedere zaterdag zal het techno- en houseprogramma The Bus, dat normaal in de kleine zaal van Paradiso wordt gehouden, in de Havana plaatsvinden.

Op zondag krijgt DJ Abraxes van Party Animals een eigen show. Later zal eventueel ook op donderdag nog een party night komen.

- Zie ook: MetroNieuws.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Aftrap voor nieuw seizoen straatfeesten: Reguliers Celebrates!

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.