English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


14 juli 2011 11.45u:

Burgemeester heropent Reguliersdwarsstraat

De Amsterdamse burgemeester Van der Laan geeft op donderdag 21 juli het startschot voor de heropening van de Reguliersdwarsstraat. Hij doet dit om 18.00 uur samen met wethouder Carolien Gehrels en Heineken-directeur Wouter Fijnaut.

Met de heropening van Eve (voorheen ARC), Havana en Ludwig II (voorheen April) is de straat dan weer als vanouds het middelpunt van gay Amsterdam.

Het Officiële Openingsfeest van de Reguliersdwarsstraat begint om 17.00 uur. Na de officiële opening is er een groots buitenfeest met DJ’s en dansers. Om 20.00 uur treden BNN-DJ’s Coen en Sander op.

Havana is de hele avond geopend, met tussen 21.00 en 22.00 uur gratis drankjes. EVE houdt op 21 juli een besloten openingsfeestje voor genodigden. Anders dan eerder gemeld werd, is Ludwig II die avond tussen 17.00 en 20.00 uur wel voor iedereen geopend!

De herlancering van Amsterdam Gay Capital is van groot belang voor de stad Amsterdam. Carolien Gehrels, wethouder Economische Zaken in Amsterdam, heeft zich afgelopen periode ingezet om de gay scene nieuw leven in te blazen.

Tijdens de Amsterdam Gay Pride, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse evenement van Amsterdam, zijn dan EVE, Havana, Ludwig II, Soho en Downtown weer open. Het Exit Café zal naar alle waarschijnlijkheid ook weer open zijn. Alleen homodiscotheek is dan nog gesloten.

Bovendien kunnen bezoekers uiteraard ook terecht bij Taboo en de vorige maand geopende oriëntaalse gay bar Sultana. Aan de overkant van de Vijzelstraat zijn er dan nog de homocafe's 't Dwarsliggertje en Reality.

- Berichten op Gay.nl, Gay.blog.nl, Gaykrant.nl, AT5.nl, Parool.nl, AD.nl Telegraaf.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.