Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 12 maart 2020

Diverse zaken voorlopig gesloten wegens coronamaatregelen

Updated: 15 maart 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de regering nieuwe maatregelen genomen. Eén daarvan is het afgelasten van alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen.

Om die reden hebben Club NYX en enkele andere homozaken, zowel in de Reguliersdwarsstraat als elders in de stad, uit voorzorg hun deuren gesloten.

Reguliersdwarsstraat

De uitgaansgelegenheden in de Reguliersdwarsstraat hebben naar aanleiding van de coronapandemie de volgende maatregelen genomen:

- Gay & openminded Club NYX heeft per direct alle party-avonden t/m 31 maart afgelast (eventueel reeds gekochte kaartjes blijven geldig voor een later moment).

- Heterodiscotheek Jantjes Verjaardag is sinds 14 maart eveneens uit voorzorg gesloten.

- Ook bar BLEND en het Exit Café zijn vanaf zondag 15 maart voorlopig dicht.

- De overige homocafés, bars en restaurants zijn nog wel open, maar zullen extra hygiënemaatregelen nemen en zo nodig minder bezoekers toelaten.Elders in Amsterdam

Ook elders in de stad zijn homozaken getroffen door de corona-maatregelen. Onder meer Club Church, homosauna Nieuwezijds en de leerbars Eagle en Dirty Dicks in de Warmoesstraat zijn tot nader order gesloten.

Daarnaast zijn bij The Web en The Cuckoo's Nest de darkrooms uit voorzorg dicht en zijn vanaf 15 maart ook de cafés 't Mandje, Saarein, Fame en The Queen's Head in elk geval t/m 31 maart gesloten.

De Roze Filmdagen, het jaarlijkse LGBTQ-filmfestival dat van 12 t/m 22 maart zou plaatsvinden, zijn voorlopig uitgesteld. Het Amsterdam Bear Weekend van 19 t/m 23 maart is geheel afgelast.


Tip: Als je al kaartjes voor een event of feest hebt gekocht, vraag dan geen geld terug. Op die manier kan je meehelpen voorkomen dat de organisator in financiële problemen komt of zelfs failliet gaat als gevolg van deze crisis.


5 reactie(s)

Door DJ Jacuzzi Martijn Bosch op 14-03-2020 om 0:48 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Marie-Jose Grotenhuis op 14-03-2020 om 0:51 uur:

En het sauna weekend? :ODoor Marco op 14-03-2020 om 10:55 uur:

Het bericht moet toch wel worden gecorrigeerd hierboven. Zaken zijn de de maatregelen niet gesloten maar ze hebben zelf de verantwoordelijkheid genomen en de zelf de deuren gesloten. En het bericht boven doe je vermoeden dat ze moesten sluiten. Daar zit toch wel een groot verschil Church, NZ, Eagle en Dirty Dicks nemen zijn bezoekers in bescherming. voor mij een woord: KLASSE!Door Cees op 14-03-2020 om 15:19 uur:

Helemaal eens met Marco. Het siert de eigenaren van deze clubs dat ze deze maatregelen zelf nemen en niet wachten tot ze daartoe worden gedwongen door de overheid. Nu maar hopen dat deze rot-crisis niet al te lang gaat duren.Door karel 88 op 11-10-2020 om 15:59 uur:

Waar zijn we mee bezig deze clubs gewoon dicht houden !!!!
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.