English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


9 oktober 2014

Regulierszaken doen mee aan het Amsterdam Dance Event

Logo van het Amsterdam Dance Event Volgende week vindt in Amsterdam weer het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats, waar ook dit jaar weer een aantal zaken uit de Reguliersdwarsstraat aan deelnemen.

Het Amsterdam Dance Event is het wereldwijd grootste evenement voor electronische Dance en House muziek, waarbij dit jaar het recordaantal van 2224 DJ's en artiesten uit 57 landen naar Amsterdam komen. Er worden zo'n 350.000 bezoekers verwacht.

In de Reguliersdwarsstraat nemen Ludwig, Soho, Rose's Cantina en club NYX aan het ADE deel en hebben van 15 t/m 19 oktober bijna elke dag optredens van dance DJ's. Cocktailbar Dvars zou ook meedoen, maar omdat deze zaak onlangs door brand werd verwoest, zijn de geplande optredens verplaatst naar Bar Italia aan het Rokin nr. 81.
Banner met het programma van de Soho
voor het Amsterdam Dance Event 2014Voor het eerst mogen dit jaar tijdens het ADE de clubs en evenementen tot 8.00 uur 's ochtends open blijven, zodat ze op verschillende tijdstippen kunnen sluiten en de vele bezoekers niet allemaal tegelijk de straat op gaan. Dit om eventuele overlast tegen te gaan.

Deze regeling is een proef, waartoe de burgemeester op advies van KHN en de Nachtburgemeester besloten heeft. Zaken die zich niet aan deze regels houden kunnen hun recht op deelname aan ADE verliezen.

In de Reguliersdwarsstraat maakt Club NYX van deze proef gebruik van en is zodoende op woensdag tot 4.00, op donderdag tot 6.00, op vrijdag tot 8.00 en op zaterdag zelfs tot 9.00 uur open.

- Zie Amsterdam-Dance-Event.nl voor het volledige programma


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Reguliers minder goed bereikbaar door werkzaamheden

- Pop-upwinkel voor ambachtelijke producten geopend

- Groot straatfeest gepland tijdens het Songfestival 2020

- Secret Village is weer versierd met feestverlichting

- 25 jaar geleden overleed Manfred Langer

- Kapperszaak El Encanto viert 10-jarig jubileum


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.