English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 23 juni 2012 19.28 uur:

Stadszender AT5 vertrekt uit de Reguliersdwarsstraat

Vandaag is de lokale TV-zender AT5 vertrokken uit de Reguliersdwarsstraat. De redactie en studio's van AT5 waren 20 jaar lang gevestigd boven discotheek Jantjes Verjaardag in het oostelijke deel van de straat, vlakbij het Rembrandtplein.

Deze ruimte aan de Reguliersdwarsstraat was aan de achterzijde verbonden met het hoofdkantoor van AT5 in het daarachter gelegen pand aan de Herengracht 545-549.


Jantjes Verjaardag met daarboven AT5

Voortaan is AT5 gevestigd in het gebouw van de provinciale zender RTV Noord-Holland aan de Aletta Jacobslaan 9 in Slotervaart. Deze verhuizing is een gevolg van een reddingsplan, waarbij het financieel zeer zwakke AT5 eerder dit jaar werd overgenomen door RTV N-H, AVRO en Het Parool. Als gevolg daarvan verloren ook 21 van de 54 AT5-medewerkers hun baan.

Adjunct-hoofdredacteur Hlne Pronk van AT5 vertelde in Het Parool nog: "De oude locatie lag midden in de stad aan de Herengracht. Tussen de middag konden we even naar de Hema lopen of op de gracht een broodje eten. Werken aan de Herengracht voelde meer als hobby, nu in de Aletta Jacobslaan is het echt werk. De oude locatie was uniek."


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.