Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 19 november 2022

Veganistische patisserie Koekoek geopend

Begin deze maand werd in het souterrain onder Artem Bodywear de kleine veganistische patisserie Koekoek geopend.Interieur van patisserie Koekoek (foto via Vegan Amsterdam)


Patisserie Koekoek is een initiatief van Sher, die op de website Vegan Amsterdam liet weten dat ze drie jaar geleden veganistisch begon te bakken tijdens haar werk in de lunchroom Iets Aparts aan de Postjesweg.

Omdat er een toenemende vraag bleek te zijn naar veganistisch gebak, dat wil zeggen geheel zonder dierlijke producten erin, wilde ze er meer mee doen en zodoende kwam patisserie Koekoek tot stand.

Bij Koekoek kan je terecht voor allerhande heerlijk gebak, of op bestelling ook hele taarten. Naast klassiekers als chocoladetaart kan je er ook Shers eigen creaties krijgen, geïnspireerd door bijvoorbeeld de Filipijnse ube of met Japanse matcha.

Naast taart en gebak kan je bij Koekoek ook koffie en thee krijgen, maar aangezien er binnen (nog) geen zitplaatsen zijn is dat vooralsnog alleen om mee te nemen.Ingang van patisserie Koekoek (foto via Vegan Amsterdam)


Patisserie Koekoek bevindt zich onder de winkel van Artem Bodywear, waar tijdens funderingsherstel een ruim souterrain werd aangelegd. Daar opende in april 2021 de kleine patisserie Hungry Dinosaur.

Dat zaakje was gespecialiseerd in huisgemaakte taart en gebak in Japans-Franse stijl, maar sloot op 29 oktober j.l. en werd dus vrijwel direct opgevolgd door patisserie Koekoek.

- Homepage: www.patisserie-koekoek.nl

- Zie ook de berichten op: Vegan Amsterdam - Het Parool


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.