Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 7 oktober 2017

Bar Paul en Moto Moto (voorheen Huf) gesloten

Per 1 oktober zijn zowel Bar Paul als de naastgelegen rumbar Moto Moto gesloten. Deze laatste zaak was nog geen 4 maanden geleden geopend als opvolger van de bar & late night diner Huf.
Bar Paul en Huf/Moto Moto gesloten


Bar Paul werd in juli 2013 geopend als opvolger van The House of Rising. De zaak was een initiatief van Bram de Vries, eigenaar van café Le Patron aan de Vijzelgracht, de acteur Horace Cohen en de bekende horeca-ontwerper Casper Reinders, die in de Reguliersdwarsstraat eerder al Lion Noir en Ludwig opende en Rose's Cantina van een nieuw interieur voorzag.

Logo van Bar Paul

Bar Paul was al snel succesvol en zodoende nam Bram de Vries kort daarna het naastgelegen pand over, waar voordien restaurant Mitsukuni zat. Hier opende hij in december 2013 de bar & late night diner Huf. Ook dat leek een redelijk goedlopende zaak, maar werd desondanks afgelopen juni plotseling omgevormd tot de rumbar Moto Moto.Social media

De sluiting van Paul en Moto Moto kwam onverwacht en onaangekondigd. Noch via de websites, noch via de social media van beide zaken viel de sluiting te vernemen en ook is bijvoorbeeld geen briefje aangebracht met een mededeling van de sluiting, wat niet echt van veel klantgerichtheid getuigt.

Het gebeurt helaas vaak dat zaken gewoonweg sluiten zonder de bezoekers goed te informeren - iets dat met de moderne middelen van social media heel eenvoudig zou moeten zijn, maar waar ondernemers desondanks maar zelden goed gebruik van maken.


Nieuwe bestemming

Net als eerder bij andere gebouwen aan deze kant van de straat, zullen de beide panden van Paul en Moto Moto waarschijnlijk eerst een renovatie en/of vernieuwing van de fundering ondergaan.

Wat vervolgens de nieuwe bestemming van de beide zaken gaat worden is nog niet met zekerheid bekend. Zodra daar meer nieuws over is, zal dat uiteraard zo spoedig mogelijk hier bekend worden gemaakt!


1 reactie(s)

Door Leslie Schwartz op 11-10-2017 om 0:27 uur:

een parel van wereldklasse! XD
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.