Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 5 mei 2016

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend met gloednieuw interieur

Sinds begin deze maand is het knoflookrestaurant Garlic Queen weer open. De zaak werd in januari tijdelijk gesloten om een nieuwe fundering onder het pand aan te brengen. Deze gelegenheid werd aangegrepen om het restaurant van een prachtig nieuw interieur te voorzien.
Het nieuwe interieur van Garlic Queen
(klik voor een vergroting)De nieuwe inrichting is modern, licht en strak, met blauwe en gouden accenten. Ter decoratie zijn spiegels en Nederlandse koninklijke portretten uit verschillende stijlperiodes opgehangen. Blikvanger is echter een fraaie vergulde vitrinekast met koninklijke memorabilia:
Het nieuwe interieur van Garlic Queen
(klik voor een vergroting)Als knoflookrestaurant is bij Garlic Queen in werkelijk alle gerechten knoflook verwerkt. Maar ook wie minder van knoflook houdt is hier van harte welkom: alles kan naar wens met meer of minder knoflook bereid worden.

Naast de gerechten biedt Garlic Queen onder meer ook knoflookkaas en knoflookijs, alsmede exclusief voor deze zaak gebrouwen knoflookbier en knoflooklikeur aan.
Het nieuwe interieur van Garlic Queen
(klik voor een vergroting)Vroegere interieurs

In augustus 2012 was het interieur van restaurant Garlic Queen ook al vernieuwd, maar toen werden de bestaande indeling en de vaste interieuronderdelen niet aangepast:Het interieur van Garlic Queen in 2012

Voordien was Garlic Queen jarenlang aangekleed in een klassieke Franse koninklijke stijl met veel blauw en gouden decoraties, waardoor de zaak weliswaar erg knus maar ook nogal krap overkwam:Het interieur van Garlic Queen vóór 2012


Garlic Queen werd in 1997 geopend en was toendertijd het eerste knoflookrestaurant van Nederland. De befaamde culinair recensent Johannes van Dam gaf het nieuwe restaurant al meteen het cijfer 9.


Lunch

Restaurant Garlic Queen zal voortaan tussen 12.30 tot 14.30 uur ook open zijn voor lunch, zij het voorlopig eerst alleen in het weekend. Dit in het kader van Secret Village, waarbij zoveel mogelijk zaken in de straat ook overdag al geopend zullen zijn.
Buitengevel van Garlic Queen
(klik voor een vergroting)Garlic Queen zal spoedig ook weer een terras krijgen. Eerst moet echter de buitengevel geschilderd worden, waarna in de volgende maanden de bovenverdiepingen van het pand nog gerestaureerd zullen worden.


- De vernieuwde website GarlicQueen.nl

- Dit nieuws verscheen ook op MissetHoreca.nl, EntreeMagazine.nl, BastiaanVanSchaik.com en BartsBoekje.com

4 reactie(s)

Door Koning Pannekoek op 6-05-2016 om 9:01 uur:

Eerlijk gezegd kan ik geen minpunt bedenken. Een dikke aanrader dus! XDDoor Lianne van Asten op 6-05-2016 om 13:16 uur:

Alles top! Een aanrader!Door Jan baars op 6-05-2016 om 14:48 uur:

Wij komen gauw een keer eten ,ziet er top uit .Veel succesDoor Diana Sol op 11-05-2016 om 0:41 uur:

de pannenkoeken zijn heel goed, op zichzelf al reden genoeg om snel eens langs te gaan.... en o ja, de tent ziet er gezellig en top uit XX
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.