English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 30 juli 2015

Drie Gay Pride-feesten in de Reguliers!

Komende vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus zullen in de Reguliers de straatfeesten ter gelegenheid van de Amsterdam Gay Pride plaatsvinden. Dit jaar zijn er wederom drie feesten, zoals aangegeven op de kaart:


Gay Pride Street parties @ Reguliersdwarsstraat

 
RGLRS Street Party

Het grootste straatfeest vindt plaats in het westelijke deel van de Reguliersdwarsstraat, waar ter hoogte van kantoorgebouw De Geelvinck een brugpodium over de straat komt. Uiteraard zullen er ook enkele buitentaps zijn.

Tot op het laatste moment is gewerkt aan de samenstelling van de line-up, maar dat heeft zich geloond, want op beide dagen zal een keur aan artiesten en DJ s optreden, gepresenteerd door Diva MayDay. Anita Meyer zal op vrijdagavond de aftrap geven:
Ook dit jaar zullen er bij dit straatfeest weer de twee grootste Happy Hours van de stad zijn: zowel op vrijdag als op zaterdag van 18.00 - 19.00 uur is het dan twee drankjes voor de prijs van één.

Op zaterdag is er bovendien een groot videoscherm waarop de Canal Parade live te volgen zal zijn!

Deze RGLRS street party wordt dit jaar georganiseerd door restaurant-bar La Cage, in samenwerking met de Soho en bierbrouwer Heineken.

Bezoekers zullen er wel rekening mee moeten houden dat zodra het te druk wordt in de straat, de toegangen worden afgesloten en de regel geldt: 10 personen eruit, 10 personen erin. Voor wie er dan niet meer in komt, is er echter een prima alternatief:

 
Snappers Straatfeestje

Aan het begin van de Reguliersdwarsstraat wordt namelijk weer een binnen- en buitenfeestje georganiseerd door resto-bar Snappers, dat zich voor deze gelegenheid presenteert als "An Absolut Open-Minded Tempel":
 
Caribbean Street Party

In het oostelijke deel van de Reguliersdwarsstraat is een street party in Caribische sfeer, dat traditiegetrouw georganiseerd wordt door de Reality Bar. Naast een buitenbar zullen hier weer live optredens van Surinaamse en Antilliaanse bands zijn, gepresenteerd door Miss Kiki Boops:

> Zie voor de volledige line-up: Gay Pride - Programma

> Lees ook eens de Geschiedenis van de Gay Pride

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

- Eerste flagshipstore van MR. Riegillio geopend

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.