English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
´╗┐ 


13 juni 2011 22.45u:

Medio juli gaat ook de Havana weer open!

De Reguliersdwarsstraat krijgt er in juli nˇg een homo- uitgaansgelegenheid bij: dan gaat namelijk ook de Havana weer open. In dezelfde maand staat ook al de heropening van April en EVE (voorheen ARC) gepland.

De Havana was sinds november vorig jaar gesloten, nadat twee keer vergeefs geprobeerd was deze zaak weer nieuw leven in te blazen. Het oorspronkelijk in 1989 geopende DanscafÚ Havana was jarenlang de populairste zaak van de Reguliers, totdat het in 2002 gesloten werd. Van 1976 t/m 1987 zat hier De Viking als eerste homodiscotheek van de straat.

De oude Havana stond onder meer bekend om de spraakmakende feesten en uitbundige muurschilderingen. Beide zullen in de nieuwe zaak terugkeren. Havana zal voortaan zeven dagen per week zijn geopend en net als vroeger zijn bezoekers al vanaf 14.00 uur welkom voor koffie en thee.

Lees verder na de foto...De nog gesloten Havana, Reguliersdwarsstraat 17-19


De nieuwe eigenaren van Havana zijn Arno Eveleens en Tijn Elferink. Eveleens is voormalig financieel directeur van onder andere Hotel Arena en Odeon en Elferink was partner bij een communicatiebureau. Beiden zijn goed bekend met de Amsterdamse gayscene. Zo was Eveleens bestuurder van COC Nederland en ProGay en was Elferink afgelopen jaren onder andere woordvoerder van de Amsterdam Gay Pride.

Als alles volgens de planning verloopt, dan zullen tijdens de komende Gay Pride in dit gedeelte van de Reguliersdwarsstraat al weer 6 homozaken geopend zijn: Taboo, Downtown, Soho, April, EVE en Havana. Alleen discotheek Exit is dan nog dicht.

- De toekomstige homepage: www.barhavana.nl

- Berichten op: Parool.nl, AT5.nl, Gaysite.nl, GayKrant.nl, Gay.blog.nl, MissetHoreca.nl


´╗┐
^


Meer nieuwsberichten:

- Nieuwe website over de Amsterdamse homohoreca

- Pride Amsterdam gevierd met massaal bezochte straatfeesten

- Nieuwe gay bar BLEND geopend!

- Toppers-restaurant is nu tijdelijk Poppers-bar

- Nieuwe maatregelen tegen fietsenoverlast

- 30 jaar Havana herdacht met grote reünie
´╗┐

Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.