English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


11 december 2010 19.50u:

Sjoerd Kooistra blijkt een dag eerder overleden te zijn

Anders dan tot nu toe overal vermeld staat, blijkt wijlen horecamagnaat Sjoerd Kooistra niet overleden te zijn op maandag 28 juni, maar al een dag eerder, namelijk op zondag 27 juni van dit jaar.

Op de avond van maandag 28 juni 2010 kwam 's avonds het bericht dat de politie onderzoek deed naar een misdrijf bij het landgoed van Kooistra in Ubbergen nabij Nijmegen. Al gauw werd duidelijk dat de horecamagnaat dood aangetroffen was. Sindsdien wordt algemeen aangenomen dat Kooistra ook op die maandag de 28e zelf een einde aan zijn leven maakte.

Toch stond al in de overlijdensadvertentie voor Sjoerd Kooistra 27 juni 2010 als overlijdensdatum vermeld. Dit werd echter in de media niet opgemerkt. Dat zal over het hoofd gezien zijn, of men zal gedacht hebben dat het een typefout was.

Later bleek echter dat ook in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel 27 juni 2010 als datum van overlijden vermeld staat. Deze vermelding zal gebaseerd zijn op een officile Verklaring van Overlijden.

Dit betekent dat Sjoerd Kooistra al op zondag 27 juni een einde aan zijn leven gemaakt heeft en dat hij dan dus pas de volgende dag gevonden is. Volgens de berichten die maandagmiddag door een particuliere chauffeur.

Zowel bij de politie als bij Kooistra's advocaat en huisvriend Oscar Hammerstein is hierover navraag gedaan, maar geen van beiden heeft nog daarop gereageerd.

- Eerder bericht: Sjoerd Kooistra overleden^


Meer nieuwsberichten:

- Uniek overzicht van homo- en lesbische horeca gelanceerd

- Beurskoers-Bar Broker is gesloten

- Enkele grote LHBT-jubilea in 2019

- Nieuwe en vernieuwde zaken

- Van 7 t/m 9 januari: Horecava Street Takeover

- Vernieuwingen voor de mobiele versie van deze website


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.