English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 21 december 2021

Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

Om de razendsnelle opkomst van de omikron-variant van het coronavirus de pas af te snijden heeft het kabinet opnieuw een lockdown afgekondigd. Dit betekent dat in elk geval tot en met 14 januari 2022 alle horecazaken dicht moeten blijven.


Een lege Reguliersdwarsstraat
Een lege Reguliersdwarsstraat


De nieuwe maatregelen werden afgelopen zaterdag tijdens een ingelaste persconferentie door premier Rutte, minister De Jonge en RIVM-baas Van Dissel bekend gemaakt.

De nieuwe lockdown geldt onder meer voor alle niet-essentiële winkels en horecabedrijven en ging afgelopen zondag om 5.00 uur in en duurt in elk geval tot en met vrijdag 14 januari 2022.

Update:
Op 14 januari maakten premier Rutte en de nieuwe minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers bekend dat winkels en kappers onder voorwaarden weer open mogen, maar dat de horeca nog gesloten dient te blijven. Op dinsdag 25 januari zal het kabinet de situatie opnieuw beooordelen.

Afhalen en thuis laten bezorgen blijft wel gewoon mogelijk. Raadpleeg de website of social media van je favoriete zaken om te kijken welke mogelijkheden zij precies bieden.

Om excessen zoals tijdens de lockdown van vorig jaar te voorkomen, heeft de gemeente besloten dat het deze keer niet is toegestaan om bij horecagelegenheden alcohol af te halen.


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

- Club NYX opnieuw dicht en horeca sluit voorlopig om 20.00 uur

- Toppers Partycafé is nu romantische brasserie Je T'aime

- Shirt Shop viert 25-jarig jubileum

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact
.