Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


DJ YoAv Arnon

 

Geboren in Israël in 1975


YoAv Arnon is een bekende DJ die meerdere jaren ook in de Reguliersdwarsstraat heeft gedraaid.
De muzikale carrière van YoAv Arnon begon in de platenzaak Super Zeus in Tel Aviv en in 1997 ging hij als DJ aan de slag in Tiberius.

In 2000 keerde hij weer terug naar Tel Aviv en draaide daar enkele jaren in grote clubs en op diverse evenementen en parties, zoals FFF, Mail Vox, Squeeze @ Dome, F*** Me I'm Famous @ TLV, PAG @ Barzilay en diverse Gay & Love Parades.

Al gauw werd hij ook op de radio de meestgedraaide Israëlische DJ en trad hij op in clubs door het hele land. In 2005 stelde hij zijn eerste album samen onder de titel Sound Of Chaos. Deze eerste electrohouse remix in Israël werd een grote hit.

Hierna kreeg hij ook uitnodigingen om in het buitenland te draaien, met name op de befaamde White Parties op Ibiza en in Amsterdam. In deze laatste stad heeft hij bovendien opgetreden bij Club Cut in de Sugar Factory en bij Sinners, CO2 en de Black en White Parties.

In de Reguliersdwarsstraat was YoAv Arnon sinds 2006 resident-DJ in de Soho en in de jaren daarna draaide hij ook op de grote straatfeesten voor Koninginnedag en Gay Pride:


Optreden van YoAv Arnon tijdens de Koninginnedagviering
in de Reguliersdwarsstraat op 30 april 2008


In 2005 begon YoAv Arnon ook les te geven aan een locale DJ-opleiding en werkte hij in Israël samen met veelbelovende talenten zoals Itai Kalderon, Regev, Love Bites Glamour, Amir F. Guttman en Henree & Nikka.

Daarnaast was hij resident-DJ bij de populaire White Party en was hij één van de mensen achter PAG, een zeer succesvol wekelijks events in Tel Aviv. Tenslotte was YoAv Arnon nog hoofd programmering bij het toonaangevende internetradiostation www.1.fm.DJ YoAv Arnon in de Soho (2007)
(foto: www.pubsoho.eu)


Op 5 juni 2009 presenteerde YoAv Arnon in Amsterdam zijn eerste videoclip, namelijk die van het nummer "Again and Again" (Revue the Modes). Dit was in de internationale clubscene al enkele jaren een grote hit en was ook in de Reguliersdwarsstraat regelmatig te horen.

Het nummer is geschreven door Yoav Arnon en Itai Kalderon en de videoclip is het resultaat van de Nederlands-Israelische samenwerking tussen de producers Natasja Voigt (die een aantal jaren manager van de Soho was) en Anat Nir, onder leiding van director Elad Zakai:


De videoclip van "Again and Again" (2009)


Links

- Homepage: www.yoavarnon.com
- Muziek: MySpace - SoundCloud
- White Party: www.whiteparty.eu

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.