Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


15 mei 2011:

Café 't Leeuwtje gaat verder als Het Dwarsliggertje

Homocafé 't Leeuwtje in de Reguliersdwarsstraat 105 is sinds Koninginnedag weer open en zal voortaan verder gaan onder de naam Het Dwarsliggertje. Het officiele openingsfeest is op zaterdag 28 mei.

't Leeuwtje werd op 13 maart j.l. gesloten, maar werd al vrij gauw overgenomen door Lucas, die deze zaak eigenlijk al een jaar geleden had willen hebben, maar toen net achter het net viste. Na 10 jaar horeca-ervaring is dit zijn eerste eigen zaak.
Café Het Dwarsliggertje (met nog de oude naam op het raam)


Omdat de naam 't Leeuwtje wat teveel met vermeende faillissementen werd geassocieerd, heeft Lucas voor een nieuwe naam gekozen: Het Dwarsliggertje. Niet alleen omdat het café in de ReguliersDwarsstraat ligt, maar ook omdat hij er gewoon van houdt als het "lekker dwars" is.

Het Dwarsliggertje blijft een gemengde gay zaak, waar iedereen welkom is. Van donderdag t/m zondag zal het café geopend zijn vanaf 14.00 uur en van maandag t/m woensdag vanaf 17.00 uur.

Er komt geen happy hour meer, wel zullen er meer cocktails te krijgen zijn, gemaakt met vers fruit. Ook is er gratis wifi. De vele verschillende bieren, waar 't Leeuwtje om bekend stond, keren niet terug, maar wel de gezelligheid!
Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.