Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 8 november 2018

Toppers Partycafé geopend als opvolger van BurlesQue

Vanaf vandaag is het Toppers Partycafé voor publiek geopend. Deze nieuwe zaak is de opvolger van restaurant BurlesQue, dat twee weken geleden gesloten werd. Afgelopen maandag vierden de Toppers hier zelf al de Kick Off Party voor hun 15-jarig jubileum in 2019.
De Toppers bij de Kick Off Party in het nieuwe Toppers Partycafé
(klik ter vergroting)


Kick Off Party

Voor het feest afgelopen maandag kwamen de vier Toppers (René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit) in een lange witte limousine bij het nieuwe partycafé voorrijden, waar ze onthaald werden door alle genodigde gasten, de societypers en een handjevol vaste Reguliersbezoekers.

Daarna werd binnen het thema voor Toppers in Concert 2019 onthuld: "Happy Birthday Party - 'The Best of' Jubilieum Editie" en werden de gastartiesten bekend gemaakt, te weten The Weather Girls, Snollebollekes, Jimi Bellmartin en T-Spoon.

Tevens gold dit als de officiële opening van het partycafé - een eigen honk dat ze altijd al wilden hebben om gezellig met familie en kennissen heen te kunnen gaan. En nadat Gerard Joling afgelopen april groots zijn verjaardag in BurlesQue had gevierd, was het idee ontstaan om van die locatie hun eigen café van te maken.RTL Boulevard over de Kick Off Party in het Toppers PartycaféHollandse gezelligheid

In het Toppers Partycafé zullen van donderdag t/m zondag muzikale live-optredens zijn, afwisselend verzorgd door 6 artiesten, waaronder Edwin van der Toolen en Sasja Brouwers. En als er iets speciaals te vieren is zullen ook een of meerdere van de Toppers zelf in de zaak optreden.

Artiestencafés met de Hollandse meezing-gezelligheid kenden we tot nu toe vooral uit de Korte Reguliersdwarsstraat, het smalle stukje dat richting het Rembrandtplein aftakt, met o.a. het vroegere café van Peter Beense en Café Bolle Jan, dat in 1981 geopend werd door de vader van René Froger.


Interieurdecoraties

Het interieur van het nieuwe feestcafé is nog vrijwel hetzelfde als dat van BurlesQue, namelijk dieprood met goud en veel pluche naar het voorbeeld van de Moulin Rouge in Parijs. Wel is dit aangevuld met allerlei attributen van de Toppers, zoals de fraaie kostuums van eerdere concerten.

De bordeauxrode buitengevel is nu wit geschilderd en op de ramen van de openslaande deuren zijn levensgrote afbeeldingen van de vier zangers aangebracht.
De nieuwe buitengevel van het Toppers Partycafé
(foto: Hans Prummel- klik ter vergroting)


Volgens De Telegraaf zal het Toppers Partycafé open zijn tot en met de beide grote concerten in de Johan Cruijff Arena op 31 mei en 1 juni 2019.


Update:
Niet lang na de opening werd in de domeinnaam en op social media de term "partycafé" geleidelijk vervangen door "restaurant", waarschijnlijk omdat het pand een restaurantvergunning heeft en dus niet louter als café mag fungeren.


- Dit nieuws verscheen o.a. ook bij Het Parool - Shownieuws

4 reactie(s)

Door DJ Mama's Boy Martijn Bosch op 9-11-2018 om 1:17 uur:

waar was die sauna nou?Door Webmaster op 9-11-2018 om 7:58 uur:

Voor een gaysauna moet je naar de NieuweZijds Armsteeg ;-)Door Marie-Jose Grotenhuis op 10-11-2018 om 0:49 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Karel van Egten op 13-11-2018 om 0:30 uur:

bom dia thats us hahahaha! XD
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.