Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 2 juni 2018

Street take-overs door Money 20/20, de Bingham Cup en Heineken Afterwork

Naast de grote straatfeesten tijdens Koningsdag en Gay Pride zijn er dit jaar een aantal extra gelegenheden waarbij externe partijen een evenement in de straat organiseren. Dit wordt ook wel een street take-over genoemd.

Het westelijke deel van de Reguliers, dat in juni 2016 werd omgedoopt tot Secret Village, blijkt een steeds gewilder locatie voor dergelijke take-overs. Na The Next Web vorige maand, volgen er binnenkort nog take-overs door Money 20/20, de Bingham Cup en Heineken Afterwork.

Deelname aan deze events kan echter gedeeltelijk zijn voorbehouden aan deelnemers van de betreffende congressen. Daar staat tegenover dat het voor de ondernemers en de ondernemersvereniging extra inkomsten en naamsbekendheid oplevert.

Nadere informatie volgt onder de foto!

Het straatfeest van TheNextWeb bij ons in de Reguliers was weer als vanouds gezellig! 💫🥂🎯

Een bericht gedeeld door Secret Village (@secretvillageams) op


 

23 mei: The Next Web

De eerste street take-over was op woensdag 23 mei j.l. toen op straat en in acht zaken van Secret Village de openingsparty gehouden werd van TNW2018. Dat is een grote jaarlijkse conferentie van The Next Web (TNW), een internationale weblog voor tech-startups.

TNW was ook de initiatiefnemer van TQ, dat sinds 2016 werkruimtes voor dergelijke bedrijfjes aanbiedt in het kantoorgebouw Muntstaete tussen de Reguliersdwarsstraat en het Singel.

- Website: TNW2018 Conference 

5 juni: Money 20/20

De eerstvolgende street take-over is komende dinsdag, 5 juni, wanneer Money 20/20 een groot netwerkevent in de straat houdt. Money 20/20 is een congres voor professionals op het gebied van FinTech, oftewel betalingsverkeer en financiële dienstverlening, dat dit jaar voor het eerst in de RAI in Amsterdam gehouden wordt.

Het Money 20/20-event duurt van 19.00 tot 23.30 uur en er zal o.a. een podium zijn voor DJ-optredens. Daarnaast bieden de meeste bars en restaurants in de straat speciale menu's aan voor de congresdeelnemers en is er een afterparty in club NYX. Hiervoor worden maar liefst 2500 bezoekers verwacht.

- Website: Money 20/20 Street Take-over

- Praktische informatie: Bewonersbrief 

6-10 juni: Bingham Cup

Direct na Money 20/20 zal het Secret Village-gedeelte van de Reguliersdwarsstraat fungeren als "Home of the Bingham Cup" en kunnen sporters en supporters hier terecht om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

De Bingham Cup is het wereldkampioenschap voor LHBT-rugbyspelers en een van de grootste rugby-toernooien ter wereld. Dit jaar vindt de Bingham Cup voor het eerst op het Europese vasteland plaats; de wedstrijden worden gehouden bij de Amstelveense Rugby Club (ARC).

Fototentoonstelling

Tevens zal van 6 t/m 8 juni een fototentoonstelling in straat staan onder de titel "Rugby Is My Pride". Deze wordt op woensdag 6 juni om 12.30 uur geopend door de moeder van de grondlegger van het toernooi, Mark Bingham, die op 11 september 2001 om het leven kwam toen hij de kapers van United Airlines vlucht 93 probeerde te overmeesteren.

- Website: Rugby Is My Pride Photo Exhibition 

19 juli: Heineken Afterwork

Tenslotte is op donderdag 19 juli weer een editie van Heineken Afterwork, dat ook vorig jaar al in het Secret Village-deel van de straat gehouden werd. Heineken Afterwork is een exclusief netwerkevent voor professionals, die zich hiervoor kunnen aanmelden via de website van Heineken.

- Website: Heineken Afterwork
6 reactie(s)

Door DJ Jacuzzi Martijn Bosch op 3-06-2018 om 0:58 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Melanie op 3-06-2018 om 1:10 uur:

bom dia thats us hahahaha! XDDoor Marie-Jose Grotenhuis op 20-06-2018 om 0:40 uur:

Milkshake, yeahDoor Vakantieman op 5-07-2018 om 1:20 uur:

Waar is t feestje? :PDoor Speedo op 5-07-2018 om 1:22 uur:

Gezelligheid, jawel!Door Ella Wybenga op 7-07-2018 om 0:17 uur:

waar is de sauna?
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.