Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 23 februari 2018

Nieuwe straatmanager stelt zich voor

In het westelijke deel van de Reguliersdwarsstraat, dat in juni 2016 werd omgedoopt tot Secret Village, werken de ondernemers sinds 2015 samen in een nieuw soort ondernemersvereniging, een zogeheten BedrijvenInvesteringsZone (BIZ).

Ter ondersteuning van deze BIZ is er ook een straatmanager voor dit deel van de Reguliers. Na het vertrek van de vorige straatmanager in de zomer van 2017, is er nu een nieuwe straatmanager aangesteld in de persoon van Ilse Vis. Hieronder stelt zij zichzelf even voor:
Ik liep al een poosje mee in de straat vanuit mijn werk als Project Coordinator bij Green City Buzz. Samen met ondernemers en de BIZ zijn al meerdere verduurzamingsacties uitgevoerd en hebben we een uitdagende agenda voor 2018 vormgegeven voor ons pilot gebied: de Reguliersdwarsstraat.

Omdat er veel overlap plaatsvindt met 'de straat' combineer ik het werk van Green City Buzz sinds 1 februari met de functie van straatmanager. Als straatmanager zet ik me in om de straat nóg aantrekkelijker te maken voor ondernemers, bewoners en bezoekers. Ik wil me primair inzetten om de laatste doelgroep meer naar de straat te trekken, en dan met name de homocommunity.

Vanzelfsprekend wil ik dat iedereen zich welkom voelt in de Reguliers maar persoonlijk vind ik dat de straat zich meer mag uitspreken voor haar homokarakter. Amsterdam is een grote stad waar iedereen zich welkom mag voelen, los van afkomst, lievelingskleur or whatever.

Laten we de 1% van de uitgesproken homohoreca in Amsterdam in stand houden, een veilige en vooral vindbare plek blijven bieden, en de 99% van alle andere waanzinnige horeca in de stad voor de hetero's bewaren. How about that?

Naast de promotie van de Reguliers en de dagelijkse productionele zaken, werk ik samen met Eward Koning (voorzitter van de BIZ) aan drie grote evenementen: Koningsdag, PRIDE en Money 20/20. Meer informatie over deze evenementen volgt snel!

PINK meets GREEN.

With love. Ilse2 reactie(s)

Door DJ Martijn Bosch op 23-02-2018 om 15:47 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Marie-Jose Grotenhuis op 24-02-2018 om 0:21 uur:

Waar is de sauna?
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.