Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 9 oktober 2014

Regulierszaken doen mee aan het Amsterdam Dance Event
Logo van het Amsterdam Dance Event Volgende week vindt in Amsterdam weer het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats, waar ook dit jaar weer een aantal zaken uit de Reguliersdwarsstraat aan deelnemen.

Het Amsterdam Dance Event is het wereldwijd grootste evenement voor electronische Dance en House muziek, waarbij dit jaar het recordaantal van 2224 DJ's en artiesten uit 57 landen naar Amsterdam komen. Er worden zo'n 350.000 bezoekers verwacht.

In de Reguliersdwarsstraat nemen Ludwig, Soho, Rose's Cantina en club NYX aan het ADE deel en hebben van 15 t/m 19 oktober bijna elke dag optredens van dance DJ's. Cocktailbar Dvars zou ook meedoen, maar omdat deze zaak onlangs door brand werd verwoest, zijn de geplande optredens verplaatst naar Bar Italia aan het Rokin nr. 81.
Banner met het programma van de Soho
voor het Amsterdam Dance Event 2014Voor het eerst mogen dit jaar tijdens het ADE de clubs en evenementen tot 8.00 uur 's ochtends open blijven, zodat ze op verschillende tijdstippen kunnen sluiten en de vele bezoekers niet allemaal tegelijk de straat op gaan. Dit om eventuele overlast tegen te gaan.

Deze regeling is een proef, waartoe de burgemeester op advies van KHN en de Nachtburgemeester besloten heeft. Zaken die zich niet aan deze regels houden kunnen hun recht op deelname aan ADE verliezen.

In de Reguliersdwarsstraat maakt Club NYX van deze proef gebruik van en is zodoende op woensdag tot 4.00, op donderdag tot 6.00, op vrijdag tot 8.00 en op zaterdag zelfs tot 9.00 uur open.

- Zie Amsterdam-Dance-Event.nl voor het volledige programma

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.