Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 3 februari 2014

Twee nieuwe eetgelegenheden op komst + Update
Binnenkort zullen in de Reguliersdwarsstraat twee nieuwe eetgelegenheden openen. De ene als opvolger van het Japanse restaurant Teppanyaki Nippon, de andere in het pandje van de vroegere Wok & Cook.


Teppanyaki Nippon was een bekend restaurant met een hoogwaardige Japanse keuken, dat jarenlang gevestigd was in een zeer ruim en modern pand op nummer 18. Het restaurant was onderdeel van de NK Group, die ontstaan is vanuit het bekende chinese restaurant Nam Kee op de Zeedijk. Na een tijdlang te koop te hebben gestaan, werd Teppanyaki Nippon onlangs gesloten.Interieur van Teppanyaki Nippon


Naar verluid zal deze zaak worden opgevolgd door een vestiging van het Japanse "All You Can Eat" restaurant Genroku, dat reeds een vestiging aan de Nieuwezijds Voorburgwal 115 heeft. Het concept van "All You Can Eat" houdt in dat je er voor een vaste prijs gedurende een bepaalde tijd kunt eten wat je wilt. Hetzelfde concept is al succesvol gebleken in het vlak ernaast gelegen restaurant Genki Garden.


Een tweede nieuwe eetgelegenheid komt in het historische hoekpandje op nummer 51, waar tot december 2012 het populaire wokzaakje Wok & Cook zat. Deze werd opgevolgd door de snackbar Rhamsus Cafetaria, die echter na een paar maanden al weer dicht ging. Dit was niet heel verwonderlijk, aangezien pal ernaast al snackbar Noona zit.Aankondiging van Pizza Heart


Hier zal binnenkort een vestiging van Pizza Heart openen, waar je voortaan terecht zal kunnen voor pizza's vers uit de houtoven. Pizza Heart bestaat al als bezorgrestaurant vanuit een vestiging aan de Pampuslaan op IJburg.


Update 14 maart 2014:
In de afgelopen week zijn zowel de nieuwe vestiging van Genroku als van Pizza Heart geopend!

1 reactie(s)

Door Regenboogglitterpony op 6-02-2014 om 20:46 uur:

Helemaal toppie weer!
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.