Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 21 april 2013

Schuur achter de Soho uitgebrand
Gisteravond vond er achter de Soho in de Reguliersdwarsstraat een middelgrote brand plaats, die door de brandweer al snel geblust kon worden. Er vielen geen gewonden, maar wel brandde een opslagruimte uit en werd een aanbouw van restaurant Rose's Cantina zwaar beschadigd.(klik voor een vergroting)


De brand begon rond zeven uur en al heel snel was de brandweer met groot materieel ter plaatse. De rookontwikkeling was behoorlijk en in de nabije omtrek goed te zien. Afgezien van de rook was er aan de straatzijde niets van de brand te zien, maar op AT5 kwamen eerder vandaag deze foto's van de brand en van de uitgebrande schuur:


(klik voor een vergroting)(klik voor een vergroting)


Ook was er veel politie om het hele middendeel van de straat af te sluiten, waardoor niemand meer in of uit de bars en restaurants mocht. Ondanks dat de brand vrij snel geblust leek, was de brandweer toch nog zo'n 2,5 uur bezig met nablussen en ook werd met behulp van de ladderwagen nog een kijkje van boven genomen:(klik voor een vergroting)


De schuur met opslagruimte achter de Soho is volledig uitgebrand. Dit leide aan de achterzijde van de panden wel tot de nodige brand-, rook- en waterschade. De Soho kon hierdoor pas rond half 11 open gaan en het naastgelegen restaurant Rose's Cantina zal naar verwachting nog de rest van de week dicht zijn.

- Zie ook de video en de foto's op AT5.nl

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.