Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 27 november 2012 18.05 uur;

ProGay verhuist kantoor naar een andere straat
ProGay, vooral bekend als organisator van de Amsterdam Gay Pride, verhuist dezer dagen haar kantoor naar een andere locatie. Sinds november 2010 was dit gevestigd in een karakteristiek voormalig winkelpandje aan de Reguliersdwarsstraat 121.

Omdat het huurcontract afliep is ProGay op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte en die werd gevonden in Studio Korte Leidse aan de Korte Leidsedwarsstraat 12, vlak naast de befaamde club Jimmy Woo.
Het kantoor van ProGay aan de Reguliersdwarsstraat 121De stichting ProGay is sinds 2006 de organisator van de jaarlijkse Amsterdam Gay Pride. Daarnaast is Progay in 2008 begonnen met het organiseren van Pink Christmas, waarmee Amsterdam nu ook in de winter een gay evenement heeft.

Minder bekend is dat ProGay sinds dit jaar ook een regelmatig horeca-overleg organiseert. Daaraan nemen vertegenwoordigers vanuit de verschillende homo-uitgaansstraten deel, om bijvoorbeeld de organisatie van de jaarlijkse Gay Pride voor te bereiden.

De organisatie van ProGay is eerder dit jaar geprofessionaliseerd door de aanstelling van 3 betaalde medewerkers, waaronder Irene Hemelaar als directeur. Voordien was zij voorzitter van het onbetaalde bestuur, een functie die tegenwoordig vervuld wordt door Hubert Fermina

- Homepage van ProGay: www.progay.nl

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.