Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 2 juli 2012 22.27 uur:

Discotheek Exit wordt Club NyX
De sinds april 2010 gesloten homodiscotheek Exit zal in september weer opengaan met een geheel nieuw interieur en onder de nieuwe naam Club NyX. Daarmee krijgen de Reguliersdwarsstraat en Amsterdam na ruim twee jaar weer een grote gay disco terug.

Nyx is de naam de oude Griekse godin van de nacht. Niet alleen daarom is de nieuwe naam toepasselijk voor een nachtclub, maar ook omdat het pand van de Exit vroeger een koetshuis is geweest en de godin Nyx 's nachts met paard en wagen door de hemel vliegt en een deken over de nacht heenlegt.De vroegere Exit in 2007

In NyX zullen op drie verdiepingen roulerende thema’s, opvallende performances en afwisselende muziekstijlen ervoor zorgen dat het een constant groeiende, veranderende en verrassende club wordt. Belangrijkste uitgangspunt is dat het vooral leuk moet zijn: drinken, dansen, lachen, kijken en praten.

Club NyX blijft, net als de Exit, een gay zaak, waarbij voor hetero's de drempel lager wordt dan voorheen, zodat homo’s ook makkelijk hun heterovrienden mee kunnen nemen. Het wordt een plek waar iedereen welkom is, ongeacht of men homo of hetero is.

Het nog altijd zeer populaire Exit Après Chique Café, dat rechtsonder in het gebouw gevestigd is, zal in de huidige vorm van après-skihut worden voortgezet.

De exacte openingsdatum voor de nieuwe Club NyX is nog niet vastgesteld, maar zal volgens de planning begin september liggen.

> Lees hier over Opening van NYX op 4 oktober 2012!


- Dit bericht verscheen ook op GayKrant.nl - GaySite.nl

18 reactie(s)

Door Sven op 3-07-2012 om 23:44 uur:

Veel succes gewenst en gedurft om in deze tijd nog een gay club in de Reguliers te openen. Helaas ligt gay Amsterdam op z'n gat ;) en de Reguliers al helemaal. Te weinig gay Amsterdammers en toeristen om deze zaak te vullen.. Hopelijk wordt het geen gevalletje Ludwig, Havana, Eve dat na een paar maanden concludeert door te moeten gaan als hetero zaak om te overleven.Door Michael op 9-07-2012 om 14:00 uur:

Leuk verhaal van die Godin.. maar in eerste instantie denk ik meer aan Club Niks.... wat niet echt positief klinkt.
Maar goed dat er weer een gayclub bij komt en ik hoop echt dat het een succes wordt! Zou mooi zijn als de de ruimte tussen Roque en Church kunnen vullen.Door god op 11-08-2012 om 16:36 uur:

leuk dat er weer een poging wordt gedaan... hoop dat het een darkroom heeft. want alle discotheken die succes hebben wel een darkroom. zie red and blue en lademance etc. no darkroom dan beter een skyhut tent bendenDoor Karel op 7-10-2012 om 12:08 uur:

Was er geweest zaterdag best druk maar geen sfeer, bediening is te druk met zich zelf bezig.
Ook portiers onvriendelijk aan de deur.
Interieur is wel geweldig.Door Gideon op 8-10-2012 om 11:44 uur:

Was heel druk maar mist de allure wat een club moet hebben.
Veel hetero s en vervelende opdringerige mannen die vrouwen lastig vielen.
Entree prijs van 10 Euro echt niet waard,zonde van je geld,teleurstellend.Door Robert op 17-10-2012 om 15:40 uur:

Alleen jammer dat op de avond van de opening 2 homo s in elkaar werden geslagen voor de deur van NYX en de portiers geen hand uitstaken.Door Richard. op 26-10-2012 om 11:34 uur:

Gister naar de nieuwe club NYX geweest,vervelend publiek(veel hetero s)die vrouwen lastig vielen binnen in de zaak,heeft niet de allure die een club moet hebben,roer moet om voordat deze zaak ook snel weer te onder zal gaan.Door Ger. op 29-10-2012 om 11:46 uur:

Zondag tijdens de karaoke een grote vechtpartij plaatsgevonden in de bar van NYX,een man die doorgesnoven was en met glazen ging gooien naar personeel achter de bar,gooide ook een kaars naar man achter de bar,veel vervelend publiek daar,man is later door de politie meegenomen,mij zien ze daar niet meerDoor Sven op 16-11-2012 om 11:08 uur:

Waren afgelopen weekeinde naar de Reguliers gegaan om naar Club NYX te gaan samen met mijn vriend,mochten we niet naar binnen omdat de portier(gekleurde man) vond dat we niet gay genoeg eruit zagen mij zien ze daar nooit meer terug.Ben kwaad en teleurgesteld.Door Alwin op 20-11-2012 om 16:17 uur:

i like the bar but the bouncer was verry onfriendlyDoor jeroen op 25-11-2012 om 12:00 uur:

dit weekend er wezen kijken, maar is dus nix. slechte dj's en waardeloos personeel.Door Rudolph op 13-12-2012 om 12:23 uur:

Kwamen uit Deventer om een gezellig avondje te hebben bij Club NYX,eenmaal binnen werden we lastig gevallen door dronken en vervelende gasten,toen we dit kenbaar maakten aan de portier en na lang aandringen ging de gekleurde portier met ons mee.bleek dat hij de betreffende klant kende en legde uit dat hij de klant goed kende,kwam een discussie en wij moesten er met zijn 3 uit,ik was woest en voelde me vernedert,dit kan toch niet!Door Webmaster op 13-12-2012 om 21:30 uur:

Bijzonder spijtig dat zich zulke vervelende incidenten hebben voorgedaan. Ik zou willen adviseren om deze dingen vooral ook even naar club NYX zelf te mailen, zodat zij aan verbetering kunnen werken. Het mailadres is: info (at) clubnyx.nlDoor Tim op 1-01-2013 om 15:49 uur:

Wilden een gezellige avond hebben in de nieuwe club NYX,omdat we er veel over gehoord hadden,vrienden van ons(ook gay uit Mexico)waren ook nieuwsgierig dus gingen we erop uit om een leuke en gezellige avond te hebben,eenmaal in de rij was er een vervelende man die ons begon uit te dagen en tegen ons begon te schelden,de portier die dat zag keek ernaar en deed niks ook niet toen het uit de hand liep,zijn vervolgens maar weggelopen en naar huis gegaan om een vechtpartij uit de weg te gaan.
Hadden de avond graag anders gezien.Door Nick op 10-01-2013 om 14:25 uur:

Drama wat ik heb meegemaakt in club exit cafe,betaalde met 50 euro voor 2 biertjes en kreeg van 10 euro terug,toen ik hier wat van zei,kreeg ik een grote mond terug van het barpersoneel,toen ik dit later aan de portier vertelde kreeg ik nog een harde duw tegen mijn borst en viel ik bijna op de grond,ben kwaad naar huis toe gegaan.Door Marco op 28-01-2013 om 16:46 uur:

19 Januari ging ik stappen met een vriend bij Exit cafe toen we naar binnen wouden werden we tegen gehouden door een donkere portier met een russische bontmuts op hij vroeg aan mij ,, Wat is je leeftijd begin me je ID kaart te geven'' voordat dat ik m`n portefeuille kon openmaken trok hij zo m`n ID kaart eruit hij zei ,, Doe niet niet langzaam ja '' ik vraag me af is dit de normale gang van zaken bij de Exit?Door Sam op 27-03-2013 om 17:01 uur:

Leuke sfeer, meestal lekker gemixt (Jongens/meisjes/homo/hetro) verschilt wel per feest natuurlijk, leuke portiers, ziet er heel vet uit van binnen :) vriendelijk personeelDoor Pierre op 12-10-2013 om 20:25 uur:

Het verbaast mij hoeveel negatieve reacties ik hier lees. Ik heb club NYX recent twee keer bezocht en ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn.

Over het personeel bij de deur kan ik ook alleen maar positief zijn. De laatste keer dat ik deze club bezocht heb stonden er vervelende opgefokte gasten in de rij. Een andere jonge man werd zonder enkele reden voor alles uitgescholden. Toen ik hem hierop aansprak kreeg ook ik de volle laag. Na een melding bij het personeel werd zijn toegang geweigerd en heeft de beveiliging hem uit de rij verwijderd. Ook fouilleren ze goed. Ik vind de veiligheid bij deze club juist erg goed.

Ook heb ik geen vervelend bar personeel meegemaakt. Ze zijn vriendelijk en je word goed geholpen.

Kortom ik raad het iedereen aan om zelf eens een bezoek te nemen aan clips b NYX en om geen conclusie te trekken vanwege deze berichten. Leuke sfeer, iedereen is welkom zolang je elkaar maar respecteerd en muziek verschilt per avond maar is vaak erg fijn.
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.