Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 4 april 2012

Reguliers.net is vernieuwd!
Vanaf vandaag is deze website geheel vernieuwd. De vorige versie was bijna 4,5 jaar oud en daarom toe aan een herziening, mede omdat de site in die periode steeds uitgebreider geworden is. Nu zijn zowel de vormgeving als de achterliggende techniek op vele punten verbeterd.

Hoewel er qua vormgeving veel veranderd is, is de site toch herkenbaar gebleven. Onder andere het behang op de achtergrond, de kleuren van de verschillende menu-onderdelen en een grote foto van de straat zijn gebleven, zij het allemaal net even anders:De nieuwe versie van Reguliers.net (2012)


Wie nu Reguliers.net bezoekt, ziet op de voorpagina direct het laatste nieuws en de lopende agenda. Ook is er een blokje dat de aandacht vestigt op actuele onderwerpen en zaken uit de straat. Linksonder zijn wisselende foto's en videobeelden uit de Reguliers te zien en rechtsonder tenslotte de logo's van alle sociale media waarmee je de Reguliersdwarsstraat kan volgen.

Daar vind je ook het oranje logo van de nieuwe RSS-feed van de nieuwsberichten. RSS is een methode waarmee berichten in een standaardvorm worden weergeven en automatisch kunnen worden gelezen via een RSS-reader. Deze zijn o.a. onderdeel van de meeste internetbrowsers.

Het vroegere "regenboogmenu" is nu horizontaal geplaatst, met voortaan aparte onderdelen voor Events, Bars & clubs en Restaurants. Het menu is nu ook voorzien van uitklaplijstjes, waardoor vanaf de voorpagina snel en rechtstreeks naar de diverse zaken en hoofdstukken kan worden doorgeklikt.

Voor wie verknocht was aan de oude vormgeving van deze site: die is als geheel gearchiveerd en bereikbaar via het linkje oude site in de rechterbovenhoek. Overigens zijn alle oude nieuwsberichten en fotoseries ook overgezet naar de nieuwe site.De oude versie van Reguliers.net (2007-2011)


Wat de techniek betreft is deze hele site overgezet naar PHP. Voorheen was de site opgebouwd via een (inline) frameset. Dat had o.a. als nadeel, dat als je een specifieke pagina opzocht (bijvoorbeeld www.reguliers.net/restaurants.htm), je alleen die inhoud kreeg, zonder het omringende kader met de titel en het menu. Met de nieuwe PHP-structuur is dat probleem opgelost en wordt bij elke directe link de volledige layout weergegeven.

Daarnaast zijn een reeks kleinere dingen aangepast, verbeterd of geactualiseerd. Ook in de komende tijd zullen er nog enkele nieuwe dingen aan de site worden toegevoegd.

De nieuwe site is grondig getest, maar desondanks kunnen er nog enkele onvolkomenheden in zitten. Deze zullen zo snel mogelijk verholpen worden. Mocht je nog verdere suggesties ter verbetering hebben, laat het dan gerust weten via het Mailformulier of via het e-mailadres info@reguliers.net.

Veel plezier met het nieuwe Reguliers.net en natuurlijk ook in de Reguliersdwarsstraat zelf!


- Zie ook: Gay.blog.nl

0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.