Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


17 december 2011 2.45u:
UPDATED


Ernstig incident bij hiphop-café De Duivel

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft zich tegen 1.00 uur een ernstig incident voorgedaan in of bij het bekende hiphop-café De Duivel. Deze bar bevindt zich aan de Reguliersdwarsstraat 87, in het gedeelte tussen de Vijzelstraat en het Rembrandtplein.


hiphop-café De Duivel

Volgens de politie ging het om een schietpartij, waarbij een 29-jarige Amsterdammer gewond is geraakt. Hij is buiten levensgevaar, maar ligt nog wel in het ziekenhuis.

Op straat lag een tweede gewonde man. Hij was niet beschoten maar heeft door nog onbekende oorzaak letsel in zijn gezicht opgelopen.

Als snel na het incident kwam de traumahelikopter en volgden nog 3 ambulances. De politie zette de Reguliersdwarsstraat rondom De Duivel en ook de Vijzelstraat tussen het Muntplein en de Herengracht af.

De politie heeft kort daarna drie verdachten gearresteerd in de buurt van de Vijzelgracht op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Het gaat om drie mannen uit Amsterdam van 32, 27 en 36 jaar oud. Een ruzie in het café lijkt de aanleiding te zijn voor het incident.


> Berichten op Telegraaf.nl - Parool.nl - AT5.nl


Omdat dit incident in het andere deel van de Reguliers- dwarsstraat plaatsvond, zal de Roze Kerstmarkt rondom de bekende homocafe's vandaag gewoon door kunnen gaan.
Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.