English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


28 november 2011:

Amsterdam slaapt in nieuwe showroom van Bed Habits

Vorige week zaterdagavond 19 november is met een ludieke actie de nieuwe showroom van Bed Habits geopend.

Daarbij sliep Vincent van Dijk gedurende de hele nacht in het tweepersoonbed achter de grote nieuwe winkelruit, geheel in het zicht van het uitgaangspubliek.

Een hele toepasselijke actie, want Vincent van Dijk is de auteur van het boek "Amsterdam slaapt", waarin hij beschrijft hoe hij het afgelopen jaar elke dag in telkens een ander Amsterdams hotel overnachtte.De nieuwe showroom bestaat uit de ruimte waar tot 1 juli van dit jaar de erotische lifestyle shop The Fabulous Stringslip gevestigd was.

Inmiddels is dit geen zelfstandig winkelpand meer en de ruimte is nu bij de naastgelegen slaapkamerwinkel Bed Habits getrokken. Hoewel deze officieel gevestigd is aan de Reguliersdwarsstraat 57A, bevindt de ingang zich om de hoek op het Geelvinck-pleintje.

Met deze uitbreiding en de vernieuwing van de oude winkelpui, heeft Bed Habits nu ook een mooie brede gevel aan de Reguliersdwarsstraat gekregen:
De nieuwe showroom is ter gelegenheid van de openingsactie ingericht als een luxe hotelkamer en kan later met uiteenlopende andere volledige slaapkamerinrichtingen worden aangekleed.- Videoreportages op AT5.nl en ZDF.de


- Bericht op Parool.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Horeca en terrassen zijn weer OPEN!

- Vanaf 1 juni nieuwe regels voor het uitgaan

- Opgravingen naar 16e eeuws bolwerk

- 10 jaar geleden werd de April gesloten

- Horeca mag op 1 juni weer beperkt open, kappers al per 11 mei

- Lunchroom Downtown bestaat 50 jaar!


Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact
.