English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS13 november 2011:

Reguliersdwarsstraat krijgt een Rufskin-flag ship store

De Reguliersdwarsstraat gaat een winkel van het bekende Amerikaanse kledingmerk Rufskin krijgen. Deze zal naar verwachting op 1 april volgend jaar geopend worden in het pand op nr. 54-58, waar tot 1 januari j.l. Woon & Werk Keuken zat en nu tijdelijk de galerie D is Ka gevestigd is:


De nieuwe Rufskin-winkel zal een zogenaamde cross channel winkel zijn, waarbij de koppeling met een eigen webwinkel en alle social media centraal staan. Rufskin is rond het jaar 2000 opgericht in San Diego USA door Hubert Pouches en Douglas Coats.

De collectie van RUFSKIN bestaat op dit moment uit denim, een sports- en leisure lijn, ondergoed, shirts, custom leather en accessoires en is in Nederland nu alleen nog via internet verkrijgbaar.

Deze eerste Europese flagshipstore is eigendom van Jeanpaul Rappoldt en Eward Koning. Beiden zijn zeker geen onbekenden in de Reguliersdwarsstraat. Jeanpaul is zowel manager geweest van het wereldberoemde gaycafe April en van discotheek Exit.

"We hebben ons ten doel gesteld kleur te brengen in het leven van de hedendaagse man. RUFSKIN gaat daarvoor zorgen. Naast kleur geeft RUFSKIN mannen de kans er goed uit te zien en hun persoonlijkheid te benadrukken. We willen een einde maken aan de saaiheid en de mainstream kleurloosheid."


Omdat Rufskin van origine een zomermerk is zullen er straks ook items speciaal voor de West-Europese markt worden ontworpen. Aan de collectie zullen de komende tijd verder tassen, zeepproducten en allerlei kleine zaken als handdoeken en sokken worden toegevoegd.

Als belangrijkste doelgroep worden de gays beschouwd. Die groep valt volgens Jeanpaul en Eward uiteen in een drietal subgroepen. Als initieel richtpunt wordt de gay hip/trendy groep genoemd, verder de enorme wat meer mainstream groep en ten slotte gay leather.

"Toch willen wij ons niet als een exclusively gay merk positioneren. We zijn ervan overtuigd dat ook straight mannen de weg naar de Reguliersdwarsstraat nr 54 weten te vinden. De fitness-, wellness- en groomingtrend is immers overal doorgedrongen en we willen eigenlijk iedereen de kans geven zich goed te voelen en te laten zien wat hij in huis heeft!"

- Internationale website: www.Rufskin.com^


Meer nieuwsberichten:

- Historische voorwerpen uit de homohoreca gezocht

- Gay Pride-straatfeesten massaal bezocht

- Gay Pride-straatfeesten in het westelijk en oostelijk deel van de straat

- Meer handhavers in en rond de Reguliersdwarsstraat

- Street take-overs door Money 20/20, de Bingham Cup en Heineken Afterwork

- Koningsdag wederom koud, maar gezellig druk

- Duke of Tokyo en Pasta Factory geopend, Bar Broker verhuisd

- Nieuws uit het oostelijke deel van de straat


Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 - Disclaimer/Cookies - Contact
Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 / Contact
.