English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


12 oktober 2011:

Havana binnenkort weer open

Homobar Havana zal op korte termijn weer open gaan, zo liet de eigenaar gisteren tegenover Misset Horeca weten. De Havana werd medio september tijdelijk gesloten, nog geen twee maanden na de grootse heropening op 21 juli.

Eigenaar Arno Eveleens verwacht binnen twee weken een nieuwe financier te hebben en verklaarde verder: "We hadden een goede start in juli. Maar de maanden augustus en september waren ronduit slecht." Zijn compagnon Tijn Elferink stapte eerder al uit de zaak.

Tegenover Misset Horeca liet Eveleens ook weten dat de hele Reguliersdwarsstraat het de afgelopen maanden moeilijk heeft - dit ondanks de heropening van drie volledig vernieuwde grote homozaken.

Volgens de eigenaar van Havana, voorheen bestuurslid bij Progay, kampt de homohoreca in Amsterdam met enorme imagoproblemen. Alleen de echt unieke locaties zouden het goed doen, maar de Reguliers is volgens hem toch een beetje mainstream en daarvoor kunnen mensen tegenwoordig ook voor heel weinig geld naar bijvoorbeeld een stad als Barcelona vliegen.

- Berichten op MissetHoreca.nl, AT5.nl, Gay.nl
Muurschildering in de Havana


------

Een minder leuk bericht van elders is dat homocafé Unie XS in Alkmaar gaat sluiten. Deze zaak werd een paar jaar geleden geopend door Niels Ras, die eerder eigenaar van gay café 't Leeuwtje in de Reguliersdwarsstraat was (zie het bericht op Gaykrant.nl).^


Meer nieuwsberichten:

- Secret Village is weer versierd met feestverlichting

- 25 jaar geleden overleed Manfred Langer

- Kapperszaak El Encanto viert 10-jarig jubileum

- Nieuwe website over de Amsterdamse homohoreca

- Pride Amsterdam gevierd met massaal bezochte straatfeesten

- Nieuwe gay bar BLEND geopend!


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.