English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


29 juni 2011 21.53u:
Updated!


Reguliersdwarsstraat: grootse heropening op 21 juli!

Op donderdag 21 juli wordt feestelijk gevierd dat de Reguliersdwarsstraat weer helemaal back in business is.
Op die dag zullen de grote homocafe's Havana, April en ARC alledrie tegelijk weer hun deuren openen!

Zowel de April als de ARC hebben dan niet alleen een nieuw interieur, maar ook een nieuwe naam: April gaat voortaan Ludwig II heten en ARC wordt EVE. De Havana krijgt eveneens een restyling, maar behoudt zijn oude naam.

---
Update: Op 21 juli gaat Havana voor het grote publiek open, Ludwig II is van 17.00 - 20.00 uur geopend, alleen EVE opent op die dag met een besloten feest voor genodigden, maar is dan vanaf de volgende dag, vrijdag 22 juli, voor iedereen toegankelijk.
---

Om dit alles te vieren vindt op 21 juli een groot feest plaats, waarop o.a. de BNN DJ’s Coen en Sander de straat roze kleuren met hun speciale Homo 100-mix, bekend van de jaarlijkse Homo 100 op 3FM. De feestelijke opening begint ’s middags om 17.00 uur en duurt tot laat in de avond.

"Sander en ik vinden het fantastisch dat de Reguliersdwars- straat wordt heropend en voor homo’s en hetero’s weer dé Amsterdamse uitgaansgelegenheid is", aldus Coen. Sander: "Dat er maar veel hits uit onze Homo 100 door de Reguliersdwars mogen klinken."

Met de heropening van de Reguliersdwarsstraat breekt een nieuw tijdperk aan voor roze Amsterdam. Tijdens de Amsterdam Gay Pride, die anderhalve week later van start gaat, is de straat weer het hart van gay Amsterdam.

Met de heropening van Havana, Ludwig en EVE op 21 juli telt dit trendy deel van de Reguliersdwarsstraat dan maar liefst 7 homozaken!

Naast Taboo, zijn Downtown en Soho afgelopen maart weer heropend en kreeg de straat er eerder deze maand met de Sultana Bar zelfs nog een oriëntaalse gay bar bij. Aan de overkant van de Vijzelstraat zijn er dan nog de homocafe's 't Dwarsliggertje en Reality.

- Berichten op Gay.nl, GaySite.nl, GayKrant.nl,
MissetHoreca.nl


^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.