English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS12 juni 2011 22.25u:

"Heineken pakt Reguliersdwarsstraat aan"

Eerder vandaag heeft Heineken tegenover Het Parool
laten weten dat zij in Amsterdam twee doelen heeft: het aanpakken van de Heineken Hoek en het in oude glorie herstellen van de Reguliersdwarsstraat.

Deze straat, waar Heineken onder meer April, Exit, Soho en Havana van drank voorziet, moet volgens de directeur Horeca van Heineken Nederland, Wouter Fijnaut, "weer een uithangbord worden".

"En het zal ons lukken, want we zullen daar mooie, gevarieerde zaken neerzetten, met onze grondige kennis vanhet uitgaans- en homonachtleven. Het is een goed bierpubliek en het zijn koopkrachtige stappers.
Als we daar een goede straatvereniging met een sterke, onafhankelijke voorzitter krijgen, kan dat eeuwige gedonder over de Gay Pride ook een keer afgelopen zijn."
aldus Fijnaut tegenover Het Parool.

Overigens is niet alleen Heineken bezig de Reguliersdwarsstraat er weer bovenop te helpen, ook de grote en kleine ondernemers in de straat zelf werken daar hard aan.
Zo wordt momenteel de oprichting van een ondernemers- vereniging voor de straat voorbereid en is men bovendien ook al bezig met de organisatie van het straatfeest voor de komende Gay Pride.


Over het lot van grand-café Heineken Hoek (op de hoek van het Leidseplein en het Kleine-Gartmanplantsoen) zal Heineken in september een definitieve beslissing nemen. Voorlopig wordt deze voormalige Kooistrazaak tijdelijk geëxploiteerd in afwachting van een grote renovatie of volledige nieuwbouw.

- Berichten op Parool.nl, Gaysite.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Gay dinnershow-restaurant BurlesQue officieel geopend

- Groot aantal zaken (tijdelijk) weg uit de straat + Update

- Duurzame dingen in Secret Village

- Rose's Cantina is omgevormd tot Roses by SAL

- Twee zoenende vrouwen mishandeld na IDFA-feestje

- Kookwinkel Studio Bazar bestaat 50 jaar

- In november opent het nieuwe gay restaurant BurlesQue + Update

- Bar Paul en Moto Moto (voorheen Huf) gesloten


Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 - Disclaimer/Cookies - Contact
Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 / Contact
.