English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


29 mei 2011 16.50u:

The Fabulous Stringslip sluit per 1 juli

De erotiek- en lifestylewinkel The Fabulous Stringslip aan de Reguliersdwarsstraat 59 sluit per 1 juli haar deuren. Door de sluiting van de grote Kooistrazaken bleef zoveel publiek weg, dat voortzetting van de winkel financieel niet meer haalbaar bleek.
The Fabulous Stringslip afgelopen winterThe Fabulous Stringslip werd geopend in 1994 en was aanvankelijk meer een sex shop. De zaak was altijd vooral populair om vr of na het uitgaan in de vele gay cafe's nog snel even condooms en dergelijke te kopen.

Nadat de oorspronkelijke eigenaar het wegens zijn leeftijd welletjes vond, werd de zaak een aantal jaren geleden overgenomen door zijn dochter. Zij breidde het assortiment uit met zwem- en ondermode, lifestyle-artikelen en wat meer trendy kledingstukken.

De komende weken is er opheffingsuitverkoop met hoge kortingen op het hele assortiment - een laatste mogelijk om nog heel voordelig wat in te kopen! Dat kan overigens ook nog via de webwinkel op www.thefabulousstringslip.nl


Update 23 juni 2011:
The Stringslip zal voor het laatst geopend zijn op zaterdag 25 juni. Vermoedelijk zal hier na 1 juli een winkel voor ondermode komen.^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.