English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


27 mei 2011 18.50u:

ARC gaat in juli weer open onder de naam EVE

De grote gay bar ARC in de Reguliersdwarsstraat 44 gaat in juli weer open. ARC was gesloten sinds 6 september vorig jaar, een gevolg van de ineenstorting van het horeca-concern van wijlen Sjoerd Kooistra. De zaak heeft nu een nieuwe exploitant en krijgt bovendien een nieuw interieur en een nieuwe naam: EVE.
De ARC in 2008Nieuwe eigenaar is Alexis Deenen, die al de nodige horeca-ervaring heeft, met name in de Reguliersdwarsstraat. Hij begon zo'n tien jaar geleden als barman in de April en was vervolgens manager in enkele van de andere grote zaken in de straat.

Net als de April, die eveneens medio juli weer heropent, zal ook EVE eerst verbouwd worden: er komt een warm en stijlvol interieur, waarin donkere aardetinten flirten met goud, en dat zal worden opgelicht door een open haard, aldus het persbericht.

De zaak houdt een bar- en een restaurantgedeelte, met fingerfood en cocktails van hoge kwaliteit. Als vanouds wordt op woensdag de avond opgeluisterd door de wekelijkse Cocktail EVE.

De nieuwe EVE zal vanaf juli 7 dagen in de week geopend zijn, doordeweeks van 16.00 - 1.00 uur en in het weekend van 16.00 - 3.00 uur.

Als alles volgens de planning verloopt, dan zullen tijdens de komende Gay Pride dus zowel Soho, April en ARC weer open zijn. Van alle grote voormalige Kooistrazaken is dan alleen de Exit (inclusief Exit Cafe) nog dicht.

- De toekomstige website: www.eve-amsterdam.com

- Zie ook de berichten op Dichtbij.nl, MissetHoreca.nl, Parool.nl, Gay.nl, GaySite.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.