English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


14 februari 2011

Op 3 maart gaat gay café Soho weer open!

Onlangs was al bekend geworden dat gay café Soho op 3 maart weer open zal gaan. Gisteren liet Heineken bekendmaken dat zij deze zaak nu verhuren aan een BV op naam van de vrouw van Martin Nijdam.

Nijdam is een voormalige rechterhand van wijlen horecamagnaat Sjoerd Kooistra en heeft alszodanig ook al in 2004 en 2009 tijdelijk diens grote homozaken in de Reguliersdwarsstraat geëxploiteerd. Daarnaast heeft Nijdam elders in Amsterdam en in de rest van het land een heel aantal zaken van Kooistra gepacht en gerund.

Heineken liet afgelopen zondag bovendien weten nog in onderhandeling te zijn over de heropening van de Club Exit. Over de April zijn geen verdere mededelingen gedaan. De ARC, waarvan Grolsch de verhuurder is, gaat op 1 maart weer open.

- Berichten op: Telegraaf.nl, AT5.nl, Gaysite.nl


Bump @ Kerkstraat

Afgelopen weekend werd ook bekend gemaakt dat de eigenaren van de populaire gay bar Prik in de Spuistraat een tweede nieuwe zaak gaan openen onder de naam Bump. Dit gaat een meer club-achtige zaak worden, met twee verdiepingen, gevestigd in een fraai pand in de Kerkstraat 23.

Dit is om meerdere redenen een historische locatie: in dit pand was namelijk van 1976 tot begin jaren ’90 homodiscotheek Homolulu gevestigd, bovendien was dit vroeger een koetshuis, net zoals de meeste panden in de Reguliersdwarsstraat, en was de Kerkstraat van de jaren '50 tot de jaren '80 de voorganger van de Reguliers als dé homostraat van Amsterdam.

- Zie: www.barbump.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.