English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


15 januari 2011:

Wethouder Gehrels wil de Reguliers weer laten swingen

Gisteren heeft de Amsterdamse wethouder Caroline Gehrels van Economische zaken in De Telegraaf laten weten dat ook zij zich inzet voor een herstel van de Reguliersdwarsstraat.

Gehrels zegt onder meer: "Het moet er weer gaan swingen. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt. Mijn doelstelling is dat Amsterdam weer aantrekkelijk wordt als homohoofdstad."

"Ondernemers moeten de zaak weer op de kaart zetten, maar als gemeente kunnen we een handje helpen. Wij proberen partijen bij elkaar te brengen en laten merken dat een levendige homoscene belangrijk is voor de stad.

Wij zien kansen. Zo snel mogelijk moeten er weer een paar homogelegenheden op de Reguliersdwarsstraat heropend zijn. Dat is echt mogelijk."
aldus een optimistische wethouder Caroline Gehrels. De noodzaak tot herleving van o.a. de Reguliers ervoer zij onlangs nog heel concreet:

"Met Kerst zat ik aan de bar in homokroeg t Leeuwtje en er kwamen een paar Australische toeristen binnen. Ze vroegen waar het hier allemaal te doen is."
Waarna Gehrels in De Telegraaf opmerkt: "Ja, dan besef je weer dat het aanbod in Amsterdam echt niet goed genoeg is. Of wel erg goed verstopt."

- Bericht op GayKrant.nl^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.