English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 28 september 2020

Strengere maatregelen: horeca moet al om 22.00 uur dicht

In een poging het snel stijgende aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen heeft het kabinet vandaag strengere maatregelen afgekondigd. Zo zal de horeca vanaf morgen al om 22.00 uur moeten sluiten.


Homohoreca @ Reguliersdwarsstraat


De nieuwe maatregelen gelden voor het hele land en gaan op dinsdag 29 september om 18.00 uur in. Ze blijven in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

Voor de horeca betekent dit dat er na 21.00 uur geen nieuwe gasten meer mogen worden binnengelaten en dat om 22.00 uur de deuren gesloten moeten worden.

Ook liet het kabinet weten dat het in de horeca verplicht is om bezoekers te vragen zich te registreren. Dit opdat de GGD dan makkelijker bron- en contactonderzoek kan doen als zich een besmetting heeft voorgedaan.

De gemeente Amsterdam zal horecazaken wel toestaan om tot 1 maart 2021 ruimere terrassen met parasols en terrasverwarming te houden.


Update:
Als reactie op de nieuwe sluitingstijden heeft het bekende hiphopcafé De Duivel in het oostelijke deel van de Reguliersdwarsstraat besloten om in elk geval tot 20 oktober zijn deuren gesloten te houden.^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

- Horeca voorlopig nog maar tot 17.00 uur open + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.