Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 22 augustus 2020

Club NYX weer dicht, Reality Bar vier weken gesloten

Wegens het niet naleven van de coronamaatregelen is gisteren de Reality Bar voor vier weken gesloten. Ook Club NYX heeft besloten om niet meer als nachtcafé open te zijn, eveneens omdat het te lastig bleek de coronaregels te handhaven.


De Reality Bar in 2019
De Reality Bar in 2019


Bij de Reality Bar zag de politie meerdere malen dat op het buitenterras onvoldoende maatregelen waren getroffen om bezoekers voldoende afstand tot elkaar te laten houden. De zaak werd daarom door de voorzitter van de veiligheidsregio, burgemeester Femke Halsema, voor een periode van vier weken gesloten.

De latijns-amerikaanse homobar Reality bevindt zich al sinds 1996 in het oostelijke deel van de Reguliersdwarsstraat, vlakbij het Rembrandtplein, en is met name ook bekend vanwege de caribische straatfeesten tijdens de Amsterdamse Gay Pride.

Of de Reality Bar na vier weken weer open kan hangt af van of de uitbater voldoende maatregelen neemt om toekomstige overtredingen te voorkomen.


Club NYX

De gay & openminded Club NYX in het westelijke deel van de straat was op 10 juli voorlopig weer open gegaan als nachtcafé met uitsluitend zitplaatsen. Dit bleek echter niet goed te handhaven en had ook niet de sfeer die bezoekers gewend waren.

Vorig weekend kreeg de zaak ook nog een officiële waarschuwing nadat BOA's waren binnengekomen en staande personen aantroffen. Daarop werd besloten om niet meer als nachtcafé open te blijven.Eigenaar Rob de Jong over de problemen bij Club NYX

1 reactie(s)

Door DJ Jacuzzi Martijn Bosch op 25-08-2020 om 0:26 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XD
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.