Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 8 juni 2016

Nieuwe gayminded activiteiten bij restaurant & bar La Cage

Vorige week ontstond veel ophef over de vraag of de Reguliersdwarsstraat nog wel een homostraat blijft, maar inmiddels heeft het bestuur van de ondernemersvereniging verzekerd dat "geen enkele ondernemer in de Reguliers zou willen dat het openminded, kleurijke en uitbundige karakter van de straat verandert".

Dat homo's in de Reguliers nog altijd extra welkom blijven blijkt ook bij restaurant & bar La Cage, waar sinds een aantal weken de regenboogvlag uithangt. Daarnaast organiseert de zaak onder meer een aantal nieuwe activiteiten die vooral ook een gaypubliek zullen aanspreken.
Restaurant & bar La Cage


Zo is er voortaan elke zondag "Drags & Burgers", een avond met eerste klas hamburgers, op flamboyante wijze geserveerd door drag queens. Bovendien is er dan van 20.00 - 21.00 uur Happy Hour voor alle drank, inclusief cocktails, dus ideaal voor wie aansluitend op het dubbele happy hour bij Soho en Taboo nog even stijlvol verder wil gaan. De eerste editie van Drags & Burgers is komende zondag 12 juni.(klik ter vergroting)


Bovendien worden elke vrijdag- en zaterdagavond van 21.00 - 22.00 uur cocktails voor slechts 5,- euro geserveerd door de stewardess van "La Cage Royal Airlines" - in de glamoureuze stijl die direct doet denken aan het populaire comedy- en cultkarakter Pam Ann. Met dit nieuwe entertainment wil La Cage een volledige avond uit bieden waarop iedereen zich welkom kan voelen, ongeacht of je gay, straight of bi bent.
"La Cage Royal Airlines"
(foto: Facebook - La Cage)


La Cage werd begin 2015 geopend als opvolger van cocktailbar Dvars, die in september 2014 volledig uitbrandde. Dvars was op zijn beurt de opvolger van EVE en voordien was van 2002 t/m 2010 lounge- en cocktailbar ARC hier gevestigd.

1 reactie(s)

Door Leslie Schwartz op 12-06-2016 om 1:33 uur:

Wij zijn trots op ons museum! XD
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.