English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 5 maart 2015

Sandwichbar van CoffeeConcepts feestelijk geopend

Gisteren is met een druk bezocht feestje de sandwichbar van CoffeeConcepts geopend. Deze is gevestigd in het markante pandje helemaal aan het begin van de Reguliersdwarsstraat bij het Koningsplein, waar voorheen bijna 20 jaar kapper HotHeads zat.
De sandwichbar vlak voor het begin van het openingsfeestjeIn de nieuwe sandwichbar zijn verse broodjes met vele soorten huisgemaakte salades te krijgen, lekkere en gezonde vruchtenshakes, maar uiteraard ook gewoon thee en koffie van Buscaglione.

De begane grond van het kleine zaakje biedt net voldoende ruimte voor enkele zitplaatsen aan de bar en langs het grote raam, dat een prachtig uitzicht biedt op de Reguliersdwarsstraat en het Koningsplein.

Blikvanger is het woord "sandwich" in letters met grote gloeilampen, net zoals die op Casper Reinders' nieuwe brasserie Nacional. Op de eerste verdieping is de keuken en op de tweede en derde etage kantoorruimte.
Binnen in de nieuwe sandwichbar van CoffeeConceptsDe sandwichbar in de Reguliersdwarsstraat is de tweede vestiging van CoffeeConcepts. De eerste zaak bevindt zich aan de Jacob Obrechtstraat 5, vlakbij het Vondelpark. Deze is een combinatie van een koffie- en juicebar, galerie en PR/marketingbureau en is een initiatief van de zusjes Fabienne en Pelou Bouland en hun vriendin Tedje Fliers.
Drukte van belang bij de opening van de nieuwe sandwichbarMet deze nieuwe sandwichbar heeft de Reguliersdwarsstraat er weer een zaakje bij dat ook overdag meer publiek naar de straat kan trekken.


> Meer foto's van de opening op Facebook


- Lees ook het interview met een van de oprichters op PlatformF.com

1 reactie(s)

Door Diana Sol op 22-04-2015 om 2:30 uur:

Eerlijk gezegd kan ik geen minpunt bedenken. Een dikke aanrader dus!
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

- Eerste flagshipstore van MR. Riegillio geopend

- Voormalig lunchroom Downtown is nu restaurant-bar INCA

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.