English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


10 september 2013 21.05 uur:

RGLRS Straatfestival op 14 september

> UPDATE: Foto's en video van het straatfestival

Komende zaterdag, 14 september, vindt in de Reguliersdwarsstraat het RGLRS Straatfeestje plaats. Dit is een straatfestival met leuke activiteiten en optredens, waarbij de zaken zichzelf zullen presenteren om zo de bezoekers kennis te laten maken met de unieke varieteit van de Reguliersdwarsstraat.
(klik voor een vergroting)


Bij de bekende cafe's zullen er buitenbars zijn en vele zaken zullen op straat een leuke activiteit presenteren. Enkele voorbeelden zijn:

* Bij Rufskin zal Nickie Nicole bekend maken wie de winnaar is van de "Win a Martone Bike" wedstrijd. Ook zullen er unieke t-shirts met artwork van Nickie Nicole te koop zijn.

* Bij het nieuwe Italiaanse restaurant Campo de' Fiori zal er live opera te horen zijn, met daarbij prosecco en oesters.

* Bij Hairsalon El Encanto kan je op straat een nieuw kapsel krijgen en zijn bij het filiaal om de hoek in de Sint Jorisstraat zelfgemaakte empanadas te krijgen.

* Bij coffeeshop Betty, TOO! zullen er voor de klanten gratis zelfgemaakte cupcakes en taartjes zijn.

Daarnaast zijn er nog veel andere lekkere hapjes, kan je de toekomst laten voorspellen, is er een bingo, een cocktailworkshop en nog veel meer.

Het straatfestival begint om 14.00 uur en duurt tot diep in de avond. Na afloop is er van 24.00 - 3.00 uur een speciale afterparty bij bar Dvars. Zowel deze afterpary als het straatfeest zelf zijn geheel gratis toegankelijk.

Het RGLRS Straatfeestje wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat, die in 2011 is opgericht om het westelijke deel van de straat weer opnieuw op de kaart te zetten.


^


5 reactie(s)


Door Walter op 15-09-2013 om 15:13 uur:


het straatfeest was top en goed bezocht! Meer van dit soort feesten!Door Regenboogglitterpony op 16-09-2013 om 19:34 uur:


Het was weer helemaal gezellig!
Volgende maand weer?!
XXX
Door Diana Soi op 7-10-2013 om 18:24 uur:


Topfeest! Over een weekje weer?Door Sergio Leatomu op 19-10-2013 om 21:35 uur:


ja wanneer is de volgende? heb er zin an!Door Webmaster op 19-10-2013 om 21:44 uur:


Mogelijk volgend jaar weer! Maar eerder is er natuurlijk al het grote straatfeest met Koninginnedag, al heet dat voortaan Koningsdag ;-)Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Horeca en terrassen zijn weer OPEN!

- Vanaf 1 juni nieuwe regels voor het uitgaan

- Opgravingen naar 16e eeuws bolwerk

- 10 jaar geleden werd de April gesloten

- Horeca mag op 1 juni weer beperkt open, kappers al per 11 mei

- Lunchroom Downtown bestaat 50 jaar!


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.