English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


7 september 2013 20.20 uur:

Restaurant Campo de' Fiori geopend

Per 1 september is aan de Reguliersdwarsstraat 32 het Italiaanse restaurant Campo de' Fiori geopend. Deze nieuwe zaak is genoemd naar het gelijknamige plein in Rome en is van dezelfde eigenaar als restaurant Casa di David aan het Singel.

Campo de' Fiori is een hele ruime en lichte zaak, waar men terecht kan voor een keur aan traditionele Italiaanse gerechten, met een speciale aandacht voor vis en kreeft. Daarnaast is er een aparte proseccobar, waar naast prosecco ook cocktails, scroppino en tevens diverse kleine verse antipasti gemaakt kunnen worden:

Campo de' Fiori is de opvolger van het bekende visrestaurant Le Pcheur, dat al sinds 1985 op deze locatie gevestigd was. Le Pcheur sloot zijn deuren per 1 januari van dit jaar, waarna eerst de fundering van het pand vernieuwd werd en vervolgens de verbouwing tot het nieuwe restaurant volgde.

Net als Le Pcheur en enkele andere restaurants aan deze kant van de straat beschikt ook Campo de' Fiori over een prachtige tuin met terras, waar men heerlijk rustig kan zitten en dineren, omringd door de fraaie grachtenpanden van de Gouden Bocht en hun 18e eeuwse koetshuizen aan de Reguliersdwarsstraat.

Het nieuwe restaurant is behalve op maandag elke dag geopend van 16.00 - 23.00 uur voor lunch en diner. Daarnaast kan men hier ook terecht voor het vieren van uiteenlopende feestjes en jubilea.

- Website: www.campodefiori.nl


^


1 reactie(s)


Door Diana Soi op 16-09-2013 om 19:29 uur:


Wat een ontvangst! Erg gastvrij personeel, die er voor ons een hele leuke avond van hebben gemaakt. We hebben een werkelijk 'proeverijtje' gehad bij Campo de' Fiori!
Hopelijk houden ze dit leuke idee aan en wordt het een waar succes. Ook het interieur had een knusse sfeer met verschillende leuke plekjes om te zitten.
Maar als er buiten plaats is, ga dan vooral daar lekker zitten bij de open tuin met het leuke personeel.
Eerlijk gezegd kan ik geen minpunt bedenken. Een dikke aanrader dus!
Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Horeca en terrassen zijn weer OPEN!

- Vanaf 1 juni nieuwe regels voor het uitgaan

- Opgravingen naar 16e eeuws bolwerk

- 10 jaar geleden werd de April gesloten

- Horeca mag op 1 juni weer beperkt open, kappers al per 11 mei

- Lunchroom Downtown bestaat 50 jaar!


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.