English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 7 september 2013 20.20 uur:

Restaurant Campo de' Fiori geopend
Per 1 september is aan de Reguliersdwarsstraat 32 het Italiaanse restaurant Campo de' Fiori geopend. Deze nieuwe zaak is genoemd naar het gelijknamige plein in Rome en is van dezelfde eigenaar als restaurant Casa di David aan het Singel.

Campo de' Fiori is een hele ruime en lichte zaak, waar men terecht kan voor een keur aan traditionele Italiaanse gerechten, met een speciale aandacht voor vis en kreeft. Daarnaast is er een aparte proseccobar, waar naast prosecco ook cocktails, scroppino en tevens diverse kleine verse antipasti gemaakt kunnen worden:

Campo de' Fiori is de opvolger van het bekende visrestaurant Le Pcheur, dat al sinds 1985 op deze locatie gevestigd was. Le Pcheur sloot zijn deuren per 1 januari van dit jaar, waarna eerst de fundering van het pand vernieuwd werd en vervolgens de verbouwing tot het nieuwe restaurant volgde.

Net als Le Pcheur en enkele andere restaurants aan deze kant van de straat beschikt ook Campo de' Fiori over een prachtige tuin met terras, waar men heerlijk rustig kan zitten en dineren, omringd door de fraaie grachtenpanden van de Gouden Bocht en hun 18e eeuwse koetshuizen aan de Reguliersdwarsstraat.

Het nieuwe restaurant is behalve op maandag elke dag geopend van 16.00 - 23.00 uur voor lunch en diner. Daarnaast kan men hier ook terecht voor het vieren van uiteenlopende feestjes en jubilea.

- Website: www.campodefiori.nl


^


1 reactie(s)

Door Diana Soi op 16-09-2013 om 19:29 uur:

Wat een ontvangst! Erg gastvrij personeel, die er voor ons een hele leuke avond van hebben gemaakt. We hebben een werkelijk 'proeverijtje' gehad bij Campo de' Fiori!
Hopelijk houden ze dit leuke idee aan en wordt het een waar succes. Ook het interieur had een knusse sfeer met verschillende leuke plekjes om te zitten.
Maar als er buiten plaats is, ga dan vooral daar lekker zitten bij de open tuin met het leuke personeel.
Eerlijk gezegd kan ik geen minpunt bedenken. Een dikke aanrader dus!
Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Aftrap voor nieuw seizoen straatfeesten: Reguliers Celebrates!

- Driedaags straatfeest op komst: Reguliers Celebrates!

- Clubs zijn weer open, coronabeperkingen bijna voorbij

- Nieuwe gaybar geopend in de Korte Reguliersdwarsstraat

- Restaurants en cafés mogen weer open tot 22.00 uur!

- Alle horeca voorlopig weer GESLOTEN + Update

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.