English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


27 november 2012 18.05 uur;

ProGay verhuist kantoor naar een andere straat

ProGay, vooral bekend als organisator van de Amsterdam Gay Pride, verhuist dezer dagen haar kantoor naar een andere locatie. Sinds november 2010 was dit gevestigd in een karakteristiek voormalig winkelpandje aan de Reguliersdwarsstraat 121.

Omdat het huurcontract afliep is ProGay op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte en die werd gevonden in Studio Korte Leidse aan de Korte Leidsedwarsstraat 12, vlak naast de befaamde club Jimmy Woo.
Het kantoor van ProGay aan de Reguliersdwarsstraat 121De stichting ProGay is sinds 2006 de organisator van de jaarlijkse Amsterdam Gay Pride. Daarnaast is Progay in 2008 begonnen met het organiseren van Pink Christmas, waarmee Amsterdam nu ook in de winter een gay evenement heeft.

Minder bekend is dat ProGay sinds dit jaar ook een regelmatig horeca-overleg organiseert. Daaraan nemen vertegenwoordigers vanuit de verschillende homo-uitgaansstraten deel, om bijvoorbeeld de organisatie van de jaarlijkse Gay Pride voor te bereiden.

De organisatie van ProGay is eerder dit jaar geprofessionaliseerd door de aanstelling van 3 betaalde medewerkers, waaronder Irene Hemelaar als directeur. Voordien was zij voorzitter van het onbetaalde bestuur, een functie die tegenwoordig vervuld wordt door Hubert Fermina

- Homepage van ProGay: www.progay.nl


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Er is weer feestverlichting in de straat

- Italiaans restaurant d'Antica is nu Sale e Pepe

- Nieuwe Street Takeovers op komst

- 55 jaar geleden was Mac Donald het eerste homocafé in de straat

- Toppers Partycafé geopend als opvolger van BurlesQue

- Kick-off party van de Toppers in het voormalige BurlesQue


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.