English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 25 mei 2012 17.50 uur:

Ludwig II (voorheen April) gaat verder als undergroundbar
Sinds vorige week gaat loungebar Ludwig II verder met nieuw concept en onder de iets aangepaste naam Bar Ludwig. De zaak wil voortaan spraakmakende muziek en beeldende kunst uit verschillende underground stromingen samenbrengen in een eclectisch geheel.

Tegelijk is ook het interieur aan de nieuwe stijl aangepast: de muren zijn nu zwart, met daarop toepasselijke teksten en (enigszins provocerende) werken van bevriende kunstenaars. De nieuwe Ludwig richt zich niet meer speciaal op een homopubliek, al blijft uiteraard wel iedereen welkom.Het vernieuwde interieur van Bar Ludwig

De restyling van Ludwig werd op 17 mei gevierd met de presentatie van het nieuwste album van het duo Coevorduh. Gisteravond vond in Bar Ludwig de after party plaats van de opening van kunstcentrum De Appel.

Voorganger Ludwig II opende op 21 juli 2011 als opvolger van het wereldberoemde homocaf April. Dat moest in mei 2010 sluiten als gevolg van het conflict tussen wijlen horecamagnaat Sjoerd Kooistra en bierbrouwer Heineken.Ludwig Zwei in april 2012

Aanvankelijk was Ludwig II bedoeld als high end gay bar, maar veel trouwe bezoekers uit de straat voelden zich er niet echt welkom meer. De bezoekersaantallen bleven dan ook achter bij de verwachtingen en zodoende ging men zich meer op een trendy gemengd publiek richten.

Zo vonden in de Ludwig Zwei met enige regelmaat hippe vrouwenavonden, maar ook exclusieve presentaties en andere feestjes plaats. Op 3 mei vierden bijvoorbeeld de spelers van Ajax hier nog hun kampioensfeest.

Na de Havana is Ludwig de tweede grote uitgaansgelegenheid in de straat die als heterozaak met een underground-karakter verder gaat. Daarentegen lijkt de derde grote zaak die vorig jaar op 21 juli heropend werd, bar EvE, zich de laatste tijd juist wat meer op een gay publiek te richten.

- Facebook-pagina van Bar Ludwig

- Dit bericht verscheen ook op GayKrant.nl


^


18 reactie(s)

Door macmee op 26-05-2012 om 17:57 uur:

Sja was de oude april maar terug. Kan nu al voorspellen dat dit hem ook niet gaat worden. Havana redt het ook niet met zijn underground-karakter (hoe vaag dat ook moge klinken) zal Ludwig het wel redden dan?Door Kjell op 27-05-2012 om 15:57 uur:

Ze gaan het wel redden, want de Reguliers wordt gewoon een heterostraat en verlengde van Rembrandsplein. De hetero ondernemers zijn blij met de uitzonderingen (zoals flaneerzone) die zijn gecreerd voor die straat. Bye bye homostraatDoor Corne op 29-05-2012 om 14:36 uur:

Ik las net dat bar Bump in de Kerkstraat ook in zijn voortbestaan wordt bedreigd. Zo blijft er van onze gay-capital niet veel meer over.En het leek sinds vorig jaar nog wel zo de goede kant op te gaan. Wat gaat er toch mis in Amsterdam?Door Dave op 30-05-2012 om 13:28 uur:

Probleem met Amsterdam is enerzijds dat de gemeente er een openluchtmuseum van wil maken voor bejaarden en bewoners. Die idiote regeltjes zorgen ervoor dat er niks spannends meer gebeurd in deze stad en homotoeristen liever naar steden gaan waar wel wat gebeurd. Anderszijds ondersteunen wij klagende verwende Amsterdammers onze eigen stad ook niet en vliegen het hele jaar de wereld over om ons geld ergens anders uit te geven.Door Mike op 30-05-2012 om 17:29 uur:

Ondanks dat er idd het 1 en ander niet meer is (Havana, Ludwig (alhoewel: kan beter April zeggen) en een bar als Bump beetje roept dat ze worden bedreigd, is er nog veel meer wel te doen. Er zijn nog genoeg gaykroegen in al z'n soorten en formaten in Amsterdam te vinden. Alleen moet je even 5 minuten verder lopen dan Reguliers soms.
Maar dan nog... Ik moest zelf werken afgelopen zaterdag (jawel, in gayclub aan Kerkstraat), maar ik hoorde dat de Reguliers tot diep in de nacht vol stond met homo's... dus dood.. zeker niet dus! Soho en Taboo zij sowieso druk in de weekenden. En Eve ook volgens mij steeds meer.

OT: Ludwig begon natuurlijk al slecht met Caspars grote mond over "geen happy hour publiek" en een doorbitch om achter te mogen komen... dus dat Ludwig nu het als underground hetero gaat proberen: SUCCES! En over een jaar of zo is de zaak weer gewoon weer te koop/te pacht.Door Jimmy op 30-05-2012 om 18:12 uur:

Elk stad en dorp heeft wel lokale cafeetjes zoals aan de Amstel, Zeedijk en wat barren met darkrooms. Niks mis mee maar daar wordt je internationeel gezien geen interessante stad mee, ook niet met de aanstellerige verkleedpartijtjes in Church. Dat het zaterdag toevallig een keertje druk was in de Reguliers heeft er enkel mee te maken dat de gemeente daar dan opeens niet de regels handhaafd wat ze op andere plekken wel doet.Door Maaik op 31-05-2012 om 14:33 uur:

Gek he, dat we ons geld liever in het buitenland uitgeven ipv eigen land! Zie alleen al die absurde prijzen in de horeca! Zolang dit doorgaat trek je steeds minder klanten en kun je je tent wel sluiten.Door Maaik op 31-05-2012 om 14:39 uur:

Over het nieuwe Ludwig: ik geef ze het voordeel van de twijfel, maar gezien het huidige crisisklimaat is het maar de vraag of ze het hoofd boven water weten te houden...Door Pieter op 1-06-2012 om 12:40 uur:

Hoge prijzen vallen wel mee... kijk naar Parijs en Barcelona bijvoorbeeld, gerust 7 euro voor zo'n zelfde soort flesje bier als je hier voor de helft krijgt. En dan kan je hier nog kiezen voor goedkoper tapje.. dat kan in Parijs en Barcelona vaak niet.Door Dave op 3-06-2012 om 2:43 uur:

Prijzen in de Reguliers zijn inderdaad belachelijk en uit verhouding met de rest van de stad, dus even verder kijken dan je neus lang is. Bovendien blijft de service in de Reguliers triest. Deze straat is ten dode opgeschreven, ehmm..is al dood eigenlijkDoor Markie op 3-06-2012 om 20:34 uur:

Zijn de prijzen in de Reguliers echt zoveel hoger dan elders? Volgens mij niet...Door Dave op 5-06-2012 om 12:41 uur:

@Markie. Hoogste van alle zaken, al is Montmartre ook net zo duur blijkbaar. In combinatie met wat deze zaken bieden (niks) is het inderdaad schandalig duur.Door Markie op 7-06-2012 om 3:55 uur:

@ Dave. Ik heb laats nog 3.15 voor een biertje betaald (cafe deugniet bij warmoestraat, hetero tent, niets bijzonders). Aan de andere kant doordeweeks kost ie 1.15 in de gieter :)Door Nogo op 25-10-2012 om 22:31 uur:

Sinds april is gesloten is de hele straat niet meer wat het was, de exit bar was altijd een leuke zaak om de avond af te ronden, sinds die bijna overspoeld wordt door hetero's is het karakter en de gezelligheid helemaal weg. Jammer.... Dan maar naar de warmoes en Amstel....toch?Door GamerVag op 13-01-2020 om 17:16 uur:

Happy New Year 2020 and Congratulations!
You can claim $1,600 FREE if you win: http://win-1600-dollars.edarling.best/Door wooStoma op 4-07-2021 om 21:14 uur:

http://pandora.nla.gov.au/external.html?link=https://atlskills.weebly.com/

===========
wow. i found it finally. thanks!
wow. i found it finally. thanks!

http://fudanedu.uk/user/robynturner02/

IMVU Hack 2021
5000 Free IMVU Credits 2022
Free IMVU Credits Gift Card
IMVU Free Credit Generator
IMVU Hack 2022
IMVU Free Credits Android
IMVU Hack ToolDoor Scraperkip op 17-07-2021 om 1:50 uur:

Telegram Group Scraper Software Free DownloadWhat is Telegram Group Scraper ?
Telegram Group Scraper is a software by which you can find active users for your Telegram Group. Trying to find members conventionally might take months to get a niche-based audience. But, when you use Telegram Scraper, you can find active members from your competitors without even spending a day. Besides that, Telegram Group Scraper complies with the TOS of Telegram as it uses Telegram API to find users. While using this software, you can customize your search settings and filter your users while you are uploading them. You can also save the details of these members as a CSV file.


Why should you use Telegram Group Scraper?
There are numerous benefits of using Telegram Group Scraper. However, it depends upon your purpose. If you have a small business and want to generate new leads, you can use this software to reach out to your target audience. By doing so, you can increase the click-through rate and enhance the number of sales.
You can also use Telegram Group Scraper for promoting an event or your business. In a nutshell, this software would help you build your Telegram Group from scratch. It can also assist you in finding an active audience who would find your content as complying with their interests.

What are the features of Telegram Scraper software?
The main features of Telegram Group Scraper that you have to consider include:
• By using this software, you can find active members who have a real interest in the products you are offering. Through this, you can grow your business without any hassle.
• You can use Telegram Scraper to export members from other niche-based groups into a CSV file. You can use these details to add members to your Group.
• You can make changes to the search settings, which would help you to filter the users. Through this, you can ensure that you are finding the right audience.
• Even though you can only import 8000 members per day, you can export an unlimited number of users. You can use Telegram Group Scraper for this purpose. Instead of importing members to your Group, you can also use the details to send bulk messages.

How to download Telegram Group Scraper Bot?
You can download Telegram Group Scraper from here

https://drive.google.com/file/d/1Z3wxBZXo-MbG-zkzhF-r2m5KuvAFX1oi
https://www.mediafire.com/file/72kjzy695wo2gof/Telegramgroupscraper_2021.zip
https://www.dropbox.com/s/ppatjqiyhdo9xa3/Telegramgroupscraper%202021.zip

Thank uDoor Scraperkip op 18-07-2021 om 2:07 uur:

Telegram Scraper Free DownloadWhat is Telegram Group Scraper ?
Telegram Group Scraper is a software by which you can find active users for your Telegram Group. Trying to find members conventionally might take months to get a niche-based audience. But, when you use Telegram Scraper, you can find active members from your competitors without even spending a day. Besides that, Telegram Group Scraper complies with the TOS of Telegram as it uses Telegram API to find users. While using this software, you can customize your search settings and filter your users while you are uploading them. You can also save the details of these members as a CSV file.


Why should you use Telegram Group Scraper?
There are numerous benefits of using Telegram Group Scraper. However, it depends upon your purpose. If you have a small business and want to generate new leads, you can use this software to reach out to your target audience. By doing so, you can increase the click-through rate and enhance the number of sales.
You can also use Telegram Group Scraper for promoting an event or your business. In a nutshell, this software would help you build your Telegram Group from scratch. It can also assist you in finding an active audience who would find your content as complying with their interests.

What are the features of Telegram Scraper software?
The main features of Telegram Group Scraper that you have to consider include:
• By using this software, you can find active members who have a real interest in the products you are offering. Through this, you can grow your business without any hassle.
• You can use Telegram Scraper to export members from other niche-based groups into a CSV file. You can use these details to add members to your Group.
• You can make changes to the search settings, which would help you to filter the users. Through this, you can ensure that you are finding the right audience.
• Even though you can only import 8000 members per day, you can export an unlimited number of users. You can use Telegram Group Scraper for this purpose. Instead of importing members to your Group, you can also use the details to send bulk messages.

How to download Telegram Group Scraper Bot?
You can download Telegram Group Scraper from here

https://drive.google.com/file/d/1Z3wxBZXo-MbG-zkzhF-r2m5KuvAFX1oi
https://www.mediafire.com/file/72kjzy695wo2gof/Telegramgroupscraper_2021.zip
https://www.dropbox.com/s/ppatjqiyhdo9xa3/Telegramgroupscraper%202021.zip

Thx
Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Bar BLEND opent tijdens het Prideweekend de Pop-Up BLEND XL

- Clubs weer dicht en cafés sluiten voorlopig om 24.00 uur

- Er komen weer straatfeesten tijdens de Pride - AFGELAST

- Vanaf 26 juni mogen ook de clubs weer open!

- Cafés en restaurants mogen vanaf 5 juni weer OPEN! + Update

- Lunchroom Downtown en restaurant Genroku zijn gesloten

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact
.