English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


24 april 2012 20.47 uur:

Opvolger van de Exit opent medio augustus

Nadat het lange tijd stil was rondom de oude homodiscotheek Club Exit, is nu bekend geworden dat medio augustus in dit pand een geheel nieuwe gay club geopend zal worden.

Anders dan eerdere berichten en geruchten wellicht deden voorkomen, zal de nieuwe club wel degelijk een gay zaak worden. Dit liet eigenaar Rob de Jong tegenover Reguliers.net weten. Wel wordt voor hetero's de drempel lager dan voorheen, zodat homos voortaan ook hun heterovrienden hier mee naar toe kunnen nemen.
De Exit tijdens de sloop van het interieur


De opvolger van de Exit gaat volgens de eigenaar een club worden voor leuke mensen, waar iedereen welkom is, ongeacht of men homo of hetero is - tegenwoordig kan je mensen niet meer in zulke hokjes plaatsen.

Rob de Jong, die eerder zaken als Bar ARC en Club Roque opende, nam de Exit in 2011 over uit de boedel van horecamagnaat Sjoerd Kooistra. Als gevolg van diens conflict met Heineken werd destijds, op 6 april 2010, als eerste deze ruim 20 jaar oude homodisco in de Reguliersdwarsstraat gesloten.

Het oude interieur van de Exit werd er eind 2011 volledig uit gesloopt. Onder andere door problemen met vergunningen vanwege de monumentenstatus van het pand, liep de verbouwing echter zo'n 4 maanden vertraging op. De zaak krijgt nu een volledig nieuw interieur en ook een nieuwe naam.

De opening van de nieuwe club zal dan volgens de planning medio augustus van dit jaar plaatsvinden.


^


1 reactie(s)


Door Sjors op 16-05-2012 om 1:12 uur:


Vanwege alle negatieve reacties nu opeens roepen dat het wel een heterovriendelijke homozaak wordt i.p.v. een homovriendelijke heterozaak zal niet veel aan het feit veranderen dat dit gewoon een hetero club wordt. Maar ja, er zijn ook niet genoeg homo's meer in Amsterdam om zo'n zaak te vullen dus groot gelijk heeft ie.Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- 55 jaar geleden was Mac Donald het eerste homocafé in de straat

- Toppers Partycafé geopend als opvolger van BurlesQue

- Kick-off party van de Toppers in het voormalige BurlesQue

- Restaurant BurlesQue gesloten, opvolger opent 8 november

- Historische voorwerpen uit de homohoreca gezocht

- Gay Pride-straatfeesten massaal bezocht

- Gay Pride-straatfeesten in het westelijk en oostelijk deel van de straat

- Meer handhavers in en rond de Reguliersdwarsstraat


Reguliers.net © 2007/2014
Disclaimer/Cookies
Contact
.