English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  



NIEUWS - 24 april 2012 20.47 uur:

Opvolger van de Exit opent medio augustus
Nadat het lange tijd stil was rondom de oude homodiscotheek Club Exit, is nu bekend geworden dat medio augustus in dit pand een geheel nieuwe gay club geopend zal worden.

Anders dan eerdere berichten en geruchten wellicht deden voorkomen, zal de nieuwe club wel degelijk een gay zaak worden. Dit liet eigenaar Rob de Jong tegenover Reguliers.net weten. Wel wordt voor hetero's de drempel lager dan voorheen, zodat homos voortaan ook hun heterovrienden hier mee naar toe kunnen nemen.




De Exit tijdens de sloop van het interieur


De opvolger van de Exit gaat volgens de eigenaar een club worden voor leuke mensen, waar iedereen welkom is, ongeacht of men homo of hetero is - tegenwoordig kan je mensen niet meer in zulke hokjes plaatsen.

Rob de Jong, die eerder zaken als Bar ARC en Club Roque opende, nam de Exit in 2011 over uit de boedel van horecamagnaat Sjoerd Kooistra. Als gevolg van diens conflict met Heineken werd destijds, op 6 april 2010, als eerste deze ruim 20 jaar oude homodisco in de Reguliersdwarsstraat gesloten.

Het oude interieur van de Exit werd er eind 2011 volledig uit gesloopt. Onder andere door problemen met vergunningen vanwege de monumentenstatus van het pand, liep de verbouwing echter zo'n 4 maanden vertraging op. De zaak krijgt nu een volledig nieuw interieur en ook een nieuwe naam.

De opening van de nieuwe club zal dan volgens de planning medio augustus van dit jaar plaatsvinden.


^


1 reactie(s)

Door Sjors op 16-05-2012 om 1:12 uur:

Vanwege alle negatieve reacties nu opeens roepen dat het wel een heterovriendelijke homozaak wordt i.p.v. een homovriendelijke heterozaak zal niet veel aan het feit veranderen dat dit gewoon een hetero club wordt. Maar ja, er zijn ook niet genoeg homo's meer in Amsterdam om zo'n zaak te vullen dus groot gelijk heeft ie.




Reageer:

Naam:




^


Meer nieuwsberichten:

- Pop-up gay bar BLEND XL is weer open

- Clubs onder voorwaarden weer open, de 1,5 meter afstand vervalt

- Straatafsluiting bij drukte tijdens Pride-weekend

- Bar BLEND opent tijdens het Prideweekend de Pop-Up BLEND XL

- Clubs weer dicht en cafés sluiten voorlopig om 24.00 uur

- Er komen weer straatfeesten tijdens de Pride - AFGELAST









Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact
.